Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (7)

The Love Witch

The Love Witch (2016)

Mladá čarodějka Elaine (Samantha Robinson) přijíždí po záhadné smrti svého manžela do malebného města Arcata. Je odhodlaná najít pravou lásku za každou cenu. Přestože její krása se nemíjí účinkem, její magie ano. Elaine shledává, že žádný z mužů, které svede, není dost silný na to, čelit svým emocím, na jejichž následky umírají.

Happy New Year

Happy New Year (2014)

Charlie chce pomstít svého otce, který byl neprávem uvězněn za krádež diamantů. Dá dohromady tým, s jehož pomocí touží ukrást právě ty diamanty, které dostaly jeho otce za mříže, a usvědčit tak pravého zločince. Jediným způsobem, jak se k nim dostat, je účast na světové taneční soutěži.

Huangovi v Americe

Huangovi v Americe (2015) (seriál)

Rodina s taiwanskými kořeny se stěhuje z washingtonského Chinatown na předměstí Orlanda, kde si Louis Huang (Randall Park) otevřel americkou restauraci. Kromě nového prostředí se musí vypořádat s novými sousedy, spolužáky a kulturními stereotypy.

Amira & Sam

Amira & Sam (2014)

Válečný veterán Sam (Martin Starr) pracuje na Wall Street a zároveň si plní sen jako komik. Amira (Dina Shihabi) uprchla z Iráku do Ameriky poté, co byl její bratr zavražděn americkými vojáky. Přes svého strýce, který pracuje jako tlumočník, se pozná se Samem. Amira je pronásledována policií a hrozí jí vyhoštění ze země, čemuž se Sam snaží ze všech sil zabránit a je ochoten riskovat vše, za co sám dříve bojoval.

Dáma ve zlatém

Dáma ve zlatém (2015)

Rodině Altmanových byl slavný Portrét Adel Bloch-Bauerové od Gustava Klimta zabaven nacisty před druhou světovou válkou. O 70 let později se přeživší Marie Altmanová (Helen Mirren) rozhodne vytáhnout do bitvy proti rakouské vládě a získat portrét své tety zpět.

Cilla

Cilla (2014) (seriál)

Britská minisérie sleduje vzestup oblíbené britské zpěvačky z Liverpoolu. Priscilla "Cilla" Black amatérsky vystupuje jako zpěvačka v hudebních klubech, kde si jí později všimne legendární manažer The Beatles, Brian Epstein.

All About Evil

All About Evil (2010)

Debořin otec zemřel nešťastnou náhodou na jevišti a zanechal po sobě starobylé kino. Jeho sny po hvězdné kariéře sice jeho dcera zdědila, ale vinnou traumatu a chování své arogantní matky pracuje jako pouhá uvaděčka. Poté, co je natočena při vraždě své matky a diváci kina záznam kamery zhlédnou, návštěvnost prudce stoupá a Debora jde v cestě za úspěchem přes mrtvoly.

Reklama