Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Šantaram (2022) (seriál) 

Knížku jsem si užil a na seriál se těšil. Jak postupoval děj seriálu, tak jsem začal nabírat dojmu, že někdo dal štábu úplně jinou knížku než mně. Seriál je fajn, ale moc společného s knižní předlohou nemá.

plakát

Happy! (2017) (seriál) 

První série mě sestřelila a dal jsem ji za víkend. Natěšenej jsem se pak pustil do druhé a... dost zklamání. Začíná to ve velkém stylu bouchajícími sestrami, pak následuje perfektní část, kdy Sax omylem vyvraždí gang překupníků s orgány, aby seriál šel následně prudce do kopru. Přijde mi, že si tvůrci ztrojnásobili dávku drog a tím jim děj vypadl z rukou úplně. Většina druhé série je postavená na rodiném dramatu, jakéhosi boha a plánování vraždy Sonyho, které má “zbortit svět celé generaci,” přičemž jeho vražda je to, co by měl naopak každý brát jako občanskou povinnost. Vše je v podstatě buď nuda, nebo přepálené do nepřehledna.

plakát

Zlaté oko (1995) 

Nejlepší Bondovka s Brosnanem. Možná celkově.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Nevím co se na tomto filmu všem tak líbí. Že by byla laťka tolik nízko? Film o ničem. Jak je možné, že ve světě, kde se cestuje úplně běžně hyperprostorem musíte nastavit obří satelit, abyste mohli poslat jeden e-mail, který si pak musíte předávat z ruky do ruky na disketě, nebo čem.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Tak se mi definitivně potvrdilo, že Abrams je patlal, který zvládá dobře efekty, ale víc se od něj čekat nedá ani náhodou. Walt sérii dokonale zničil (i přes snahu v epizodě VIII) a ještě má touhu fanouškům říkat co je pravda (kánon) a co ne. Hlavně, že se prodá hromada nového lega, jiných nepotřebných píčovin a vydělá se spousta doláčů. Až merčová masáž a histérie skončí, zmizí tento film v propadlišti dějin, aspoň doufám.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Proč!? Proč ta scéna u baru!!? Jinak běžný, průměrný film, který si jednou pustíte a pak na něj zapomenete. Samozřejmně jen pro toho, kdo se z těch keců v již zmíněné scéně nepoblil, nebo nerozkousali ovládání. Harley Quin bya fajn a Joker, během těch pěti minut, taky.

plakát

Želvy Ninja (2014) odpad!

Takže jako mutagen vynalezli lidé? Tříska se musel bojové umění napřed naučit sám z knížky? Donatelo musí nosit brýle? atd., atd. Strašná blbost!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Z čeho to dnes dělají ty světelné meče? Stromy to řeže jak párátka, ale lidem to působí jen škrábance. Vykrádačka, kopírka a slátanina pouze na efekt, jako většina dnešních filmů.

plakát

Jan Hus (2015) (TV film) 

Šly na mě mrákoty, když jsem četl některé vaše komentáře. Hlavně ty typu: Hus by se obracel v hrobě a podobně. Mám historii rád a pominu-li fakt, že žádný hrob nemá, tak by se v něm musel točit jak vrtule už od dob, kdy ho "věrně" vykreslila propaganda z padesátých let. Myslím si, že pokus o nápravu vnímání Husa v naší společnosti se ČT docela povedl a mě osobně se líbil. Hádek, Dolanský a Dastlík hrají své role důvěryhodně a dobře. Nemůžete čekat akční jízdu o knězi. Většině z vás pak musím dát za pravdu v hudbě. Ta byla opravdu strašná. Během filmu jsem si několikrát říkal, kdo ten film takhle zřídil? Když jsem se dozvěděl, že Kocáb, tak mě to už nepřekvapovalo.