Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Obsahy (3)

Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death

Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death (1999)

Doktor zkontaktuje Vládce, odpadlíka své prastaré rasy a svého úhlavního nepřítele, za účelem setkání se na neutrální planetě. Má totiž v plánu mu sdělit, že je již znaven z nekonečného zachraňování planet a ze vší krutosti, kterou pozoruje napříč svými cestami vesmírem. Jediné po čem teď opravdu touží, je usadit se a vést se svou novou společnicí klidný život. Démonický Vládce si však nenechá ujít byť jen jedinou příležitost, jak Doktora připravit o život, a proto se na smluvenou planetu vydává s předstihem, aby na něj nastražil lest...

Ashes to Ashes

Ashes to Ashes (2008) (seriál)

Copak se asi stane, když vám před očima cvakne spoušť a vzápětí nato se vám střela z revolveru zaryje do hlavy? Dříve než dopadnete na zem, ta jedna jediná kulka vás může v mžiku strhnout na věčnost. Nebo snad někam úplně jinam? Třeba někam na tu táhlou tenkou hranici mezi životem a smrtí. Alex Drakeovou, šarmantní a úspěšnou londýnskou policistku, přesně taková střela poslala ze současnosti do roku 1981 nebo alespoň na místo, které se mu více než velmi věrně podobá, a to nejen kouzlem osmdesátých let, ale také realitou tohoto vjemu. Zmatená, zato živá a zdravá se Alex po prvotním rozrušení opět připojuje k policii, vydává se řešit případy a s tím i jedinou věc, která jí pro tuto chvíli zbývá – bojovat. Bojovat, aby našla cestu zpátky domů. Spin-off úspěšného britského krimi seriálu LIFE ON MARS.

Criminal Justice

Criminal Justice (2008) (seriál)

Navonět, zapnout košili, přičísnout ofinu. Avšak co to vše znamená? Pro Bena Coultera večer teď začíná! Leč po pár prohýřených hodinách jej v posteli nevítá úsměv sladké dívky, jíž v nočních ulicích potkal, nýbrž ošklivá rudá rána v jejím hrudníku. Zabil ji, nebo ne? To si bohužel nepamatuje ani on sám a tak nezbývá nic jiného, než jen přihlížet, jak je jeho budoucnost neúprosně spalována právním systémem, do jehož kolotoče byl mladík vtáhnut.

Reklama