Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Nejreálnější pohled na válečný konflikt ve filmu, některé scény se zarývají až pod kůži a to celé doplněné o dobré herecké výkony. Strhující podívaná.

Sedm

Sedm (1995)

Asi můj nejoblíbenější film u kterého sedím od začátku až dokonce a na jediné na co se zmůžu je dýchání, skvělá režie a dokonalí herci utvrzené parádním příběhem.

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby (2004)

Eastwood opět výtečně jako herec i jako režisér, Film není ani tak o boxu jako o jednom dojemném životním osudu ve kterém splněný sen stojí opravdu mnoho. Herecké výkony perfektní a líbí se mě i to jak nám to vypráví Morgan Freeman.

Sedm životů

Sedm životů (2008)

Každý to vidí jinak a já tenhle film vidím jako opravdu povedené dílo, Will Smith zahrál Bena Thomase na jedničku, dějově se mě to taky líbí a za konec přidávám ještě jednu hvězdičku, pro mě skvostná podívaná!

Invictus: Neporažený

Invictus: Neporažený (2009)

Clint Eastweood opět dokazuje svoji extra třídu, něco takového tady dlouho nebylo a asi ani dlouho nebude když si ještě do týmu přibral : Matta Damona a Morgana Freemana, je hnedka jasný proč je Neporažený!

Americký gangster

Americký gangster (2007)

Skvělá atmosféra filmu doplněná režií Ridley Scotta a nenahraditelnými výkony Denzel Washingtona, Russell Crowea je zážitkem a vzrušením současně. Sedmdesátá léta pro Ameriku nebyla lehká a pro policajty už vůbec ne ale když se zrodila první čistá protidrogová a protikorupční jednotka tak se musí bát i nejmocnější šéf podsvětí (do kterého by jste jeho postavení nikdy neřekli). Jedna válka končí, druhá začíná!

Těžká váha

Těžká váha (2005)

Tento film jsem zhlédl teprve nedávno a nechápu jak je to možné. Skvělí herci, Russell Crowe, Renée Zellweger a geniální režie v podáni Rona Howarda dělají z filmu o dobráckém boxerovi podívanou plnou citu, emocí a upřimnosti. Na tento film jen tak nezapomenete a já až příště uvidím jména Howard, Crowe nebudu na nic čekat.

Americký zločin

Americký zločin (2007)

Silný a dech beroucí příběh který mě vtáhl do děje takovým stylem že jsem snad ani nedýchal. Kdo má na tohle žaludek a vydrží se koukat, bude na konci vydýchávat tak silné emoce že si bude připadat jako bezmocný uzlíček nervů který není ničeho schopný. Jinak Ellen Page opět skvělá!