Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (28)

plakát

Světáci (1969) 

Obsazení parádní. Několik perfektních hlášek, skvělá scéna u stolu (setkání). Bohužel jsem se místy nudila - hudební vložky mě opravdu za srdce nechytly, proto hodnotím 3*.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Vtipné, dojemné, čisté.. Přestože nakonec nic nebylo "navíc", v některých momentech jsem si přece jen říkala: "Proč takhle?" (příliš sentimentální okamžiky..) - díky tomu jsem rozvažovala, zda hodnotit 4 či 5* - perfektní soundtrack rozhodl.

plakát

Proboha! (2008) odpad!

Proč vyvracet lidem jejich víru? Každý v něco věří. Ano, pár otázek bylo zajímavých, ale jakmile tázaní nedokázali odpovědět a Bill Maher se jim vysmál do obličeje, říkala jsem si: "Co je tohle sakra za blbečka?!". Jestli to měl být humorný ironický dokument, rozhodně si takhle humor nepředstavuju.. Fakt jsem jen čekala, až toho arogantního pitomce někdo nakope.. A to věčné "Boha" v uvozovkách.. No tak prostě věřil, protože ho v dětství k tomu nutili, vydrželo mu to léta a najednou se odvrátil. A co my s tím??? Takových lidí, kteří se vysmívají rozhodnutí ostatních, je mi upřímně líto.

plakát

Jesus Camp (2006) 

Nemůžu hodnotit. Nevím jak. Prostě do nedokážu. Objeví se zde spousta záběrů zobrazujících silné emoce, kdo prožil něco takového, nebo o tom alespoň slyšel, toho to nepřekvapí. Ostatní to asi trochu rozhodí, ale upřímně si myslím, že kritizovat zrovna tohle (plačící děti v křeči na zemi) jako projev fanatismu, je nesmysl. Proč to není dokument zaměřený spíše na tu ženu? Její život, hledání důvodů, proč vštěpuje tak malým dětem svou teorii, svou verzi, proč dokáže říct něco v tom stylu jako "děti neví, co je to rozhodnutí".. Proč se to týká převážně malé slečny, která mluví, jako by jí bylo minimálně 25 let a v jednu chvíli dokonce odsoudí odlišný přístup lidí k "volání" Boha? Proč tolik vyzdvihují zrovna Leviho, když takových "dětských kazatelů" na tom campu mohly být desítky? Nedává to smysl. Pár záběrů na prezidenta, učení nenávisti k vládě. Vůbec nechápu, co tento zmatený dokument měl říct. Škoda.

plakát

Muži v naději (2011) odpad!

Ostatní v sále se mohli smíchy potrhat.. Mně to přišlo spíš smutné. Snímek, který se motá kolem prsou a krásného (to ale fakt) obličeje jedné herečky, Macháčkova výrazu "ťulpas" (tváří se v tom filmu někdy jinak?) a toho, že ideální dlouhodobý vztah je založen na nevěře, kterou je nejlepší tolerovat a všichni se přitom cítí šťastní? A lidi se tomu smějou, až se za břicha popadaj.. Co je to za dobu, ve který žijem?

plakát

Bony a klid (1987) 

3* za konec s Evičkou (triko).. Jinak to pro mě byl celkově nezajímavý snímek a ze songu Relax už mi začínalo solidně hrabat..

plakát

Kurt Cobain - About a Son (2006) 

Tohle není myšleno vážně, že ne? Chybí mi tam hudební kulisa Nirvany, autentické záběry, aspoň malé návaznosti.. Jen kvůli tomu, že jeho hlas je pro mě pohlazením po duši, hodnotím jak hodnotím.. Jinak by to byl celkem odpad..

plakát

Hrůzné náhody (2007) (studentský film) 

Proč se proti němu ty věci asi spikly.. Minimálně 2* ode mě dostal hřeben.

plakát

Kam s ním? (2010) (studentský film) 

To je odporné :D ale přitom jsem se tak nasmála :D super!

plakát

Deprivační staniol (2007) (amatérský film) 

Perfektní! Atmosféra, kamera, smysl pro detail.. Trochu slabé celkové hodnocení, ne?