Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

Zázrak v Římě

Zázrak v Římě (1989)

Příběh z cyklu španělské televize Lásky nelaskavé podle G. G. Marquéze. Fantaskní příběh síly lidské vůle, která po dvaceti letech spojila otce s dcerou.

Vlak z Vídně

Vlak z Vídně (1989) (TV film)

Francouzský kriminální film podle G. Simenona. Příběh muže, který se zapletl do vysoké diplomatické hry.

Schüsse unterm Galgen

Schüsse unterm Galgen (1968)

Německý dobrodružný film natočený podle románu R. L. Stevensona. Mladý David (Werner Kanitz) odchází na záhadný hrad svého strýce, po němž má zdědit obrovský poklad, který je ukryt kdesi hluboko ve sklepeních.

Teenosaurus Rex

Teenosaurus Rex (2017)

Byla tak roztomilá, sladká... Ale chvíli před svými čtrnáctými narozeninami se z tatínkovy princezny Carly (Harriet Herbig-Matten) stala urážlivá, pubertální příšera. Novinář Hannes Wenger (Jan Josef Liefers) se s tím rozhodl bojovat - vzal si v práci volno, aby mohl mít svou holčičku co nejvíc pod kontrolou a držet ji co nejdál od alkoholu, kluků a dalších pokušení. Znělo to jako skvělý plán, jenže se setkává jen s nepochopením a pro dceru je tím nejtrapnějším otcem na světě. Hannesovo odhodlání nechápe ani jeho nejlepší kamarád Holger (Detlev Buck), který by se prý jako válečný reportér nechal raději zastřelit, než aby musel zůstat doma se svými pubertálními dětmi.

Reklama