Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (8)

Zpověď kariéristky

Zpověď kariéristky (2005) (TV film)

Když se ke konci filmu na plese hádá Katya (Jennifer Love Hewitt) s Dove (Stefanie von Pfetten), tak má Dove v ruce skleničku se šampaňským. Následuje několik scén, kdy je sklenice různě plná. Potom, co se napije, je sklenice skoro prázdná. V dalším záběru má však Dove sklenici se šampaňským téměř plnou.

Jurský svět: Zánik říše

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Ve chvíli kdy jsou dinosauři vypuštěni na svobodu a Eli Mills (Rafe Spall) chce utéct i s kostí Indomina Rexe, jsou boční dveře od jeho automobilu otevřené, když ale přijde záběr, kdy se běží schovat pod auto, jsou dveře zavřené.

Doktor od jezera hrochů

Doktor od jezera hrochů (2010)

V záběru s bábovkou je ještě jedna chyba. MUDr. Karel Pištělák (Jiří Langmajer) dostane jen jeden kousek bábovky, po pár snímcích má ale na talířku kousky dva.

Doktor od jezera hrochů

Doktor od jezera hrochů (2010)

Když MUDr. Karel Pištělák (Jiří Langmajer) je na návštěvě u tchyně MUDr. Čeňka Dobeška (Jaroslav Šmíd) a dostane před sebe bábovku, tak nejprve ji dá tchyně hned vedle cukřenky, v dalším záběru už je ale jediný kousek zase u celé bábovky.

Smrt ve tmě

Smrt ve tmě (2016)

Ke konci filmu, kdy Rocky (Jane Levy) chce nastoupit do auta a napadne ji rotvajler, který jí strhne batoh s penězi hned vedle auta. V záběru, kdy pes stojí na autě, ale batoh vůbec není.

V zajetí rychlosti

V zajetí rychlosti (2005)

Když Burt Munro (Anthony Hopkins) objedná místo čaje Coca Colu, servírka mu ji doleje zhruba do čtvrtiny sklenice. V dalším záběru má ale Coly najednou více, přestože neupil. Potom je ve sklenici opět méně.

Golfový sen

Golfový sen (2005)

Ted Ray se v playoff opravdu sám vyřadil a nahrál 78, ale Harry Vardon nahrál 77 a ne 73, jak ukazuje film. Francis Ouimet měl skutečně 72.

Reklama