Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Akční

Deníček (3)

Harry Potter a Relikvie smrti - část druhá

Harryho zbožňuji a dá se říct, že naše generace s ním dospívá. 

Tato poslední část úžasného fenoménu ( a říkejte si, co chcete, Harryho miluje vetšina :) ) se nám moc líbila, i když představovala konec tak dlouhé éry :) Některé scény byly ale i dost vtipné (kdo by to čekal, ale prostě je to tak ). Při dojemné scéně, kdy Ron brečí nad zemřelým bratrem Fredem, prostě ,,bohužel,, nejde zadržet smích ( A NIKDO Z NÁS ANI NEVĚDEL PROČ, asi styl pláče ) nebo líbací scéna Rona a Hermiony -> ta byla tak rychlá, že si jí sotva všimnete :D ... Ale i přesto to bylo famózní zakončení skvělého HARRYHO POTTERA !! DOPORUČUJI !!! PERFEKTNÍ !! 

Harry Potter a Relikvie smrti - část druhá

Pařba v Bangkoku !!!

WOW !!

Na to, že jsem očekávala propad oproti jedničce, se nakonec ukázalo, že i když se scénář téměř shodoval (opětné hledání kamaráda :)) byl to úžasně vtipný, oddechový film. Plus samozřejmě vždy dokonalý Bradley Cooper s nádhernýma modrýma očima :) jemu prostě nelze odolat ;) , jednoduše Perfektní !!!

Pařba v Bangkoku !!!

Čerstvý filmový zážitek - Piráti z Karibiku - Na vlnách podivna !

DOPORUČUJI !! Když jsme se chystali jít na tento film, měli jsme trochu obavy, aby  jsme nebyli zklamaní. ALE opak byl pravdou :) ... Samozřejmě, že nás Piráti nezklamali, je to boží film a skoro v každé scéně se objevuje Jackův úžasný vtip, nadsázka a jeho nepřekonatelná chůze nebo raději běh :) A co nás taky překvapilo, jak skvěle do filmu zapadla Penelope, v roli Angeliky. Perfektní !

Čerstvý filmový zážitek - Piráti z Karibiku - Na vlnách podivna !