Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (14)

Demolition Man

Demolition Man (1993)

V závěrečné přestřelce ve vězení vystřílí John Spartan (Sylvester Stallone) všechny náboje ze své pistole, což ostatně dokazuje pozice závěru značící prázdno. Přitom pak při nabijení, když natahuje závěr, vyhodí nábojnici, která tam ale podle všeho nemá být.

28 dní poté

28 dní poté (2002)

Ve scéně, kdy je zabit Frank (Brendan Gleeson), je vedle jeho mrtvého těla v jednom záběru jasně vidět kameraman.

Odplata

Odplata (1999)

Když Porter (Mel Gibson) začne střílet ze šestiranného revolveru a Beretty do dodávky čínské triády, vypálí jen ze samotného revolveru kolem 13 ran bez přebíjení.

Dobrodružství Hucka Finna

Dobrodružství Hucka Finna (1993)

Když je věšení Jima (Courtney B. Vance) přerušeno Mary Jane (Anne Heche), zazní zvuk pumpovací brokovnice. Ta v té době ale neexistovala a v následujícím záběru skutečně drží v rukou klasickou dvouhlavňovou loveckou brokovnici, tudíž by mělo být slyšet natáhnutí kohoutku.

Kdo najde přítele, najde poklad

Kdo najde přítele, najde poklad (1981)

Ve chvíli po odletu Charliho (Bud Spencer) a Alana (Terence Hill), kdy piráti a gangsteři obsadí ostrov, je v rukou vůdce bandy poslední nabitá zbraň a po 4 zastrašovacích výstřelech sám potvrdí, že mu zbývají 2 náboje. Při náhlém návratu Charliho a Alana na ně ale vystřelí nejméně čtyřikrát.

X-Men 2

X-Men 2 (2003)

Ve chvíli, kdy Wolverine (Hugh Jackman) napadne člena speciální jednotky, který vnikl do školy a začal střílet, jde vidět, má na své zbrani P-90 má připevněný tlumič, ale zvuk odpovídá střelbě bez tlumiče.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál)

Při jakémkoliv okrajovém záběru na počítač na recepci v nemocnici je možné zahlédnout spuštěný editační program Windows Movie Maker.

Ďábelská brigáda

Ďábelská brigáda (1968)

Většina vojenské techniky použita Němci ve filmu je amerického původu.

Ďábelská brigáda

Ďábelská brigáda (1968)

Film je historicky nepřesný. Ďábelská brigáda se ve skutečnosti neskládala ze spodiny společnosti, rváčů a zlodějů, ale z vysoce zdatných mužů s dobrou morálkou.

Countdown

Countdown (2004)

Když je Smolin (Aleksey Makarov) v cirkusu, má sebou pistoli s tlumičem. Během střelby však zbraň vydává běžný zvuk bez tlumiče.

Countdown

Countdown (2004)

Obrněný vůz, ve kterém jedou teroristé na letiště, je BTR-70.

Reklama