Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Jsem rád, že jsem vydržel utíkat až do konce, protože - ačkoli to mělo svoje "ups and downs" - to stálo za to.

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

Nevím, zda ostatní hodnotící sledovali seriál v originálním znění či s českým dabingem, nicméně já viděl prakticky všechny epizody s dabingem slovenským a mohu vřele doporučit - ostatně dabing je nejspíš tím hlavním důvodem, proč dávám 5* místo 4 jako většina. Slyšel jsem originál i č. dab., ale ty podle mého postrádají tu pestrost hlasů, která to posouvá ještě o kus výš. Označit "Kosti" za kopii kriminálek CSI může jedině někdo zcela omezený, kdo buď nesledoval jedno nebo druhé. Zjednodušeně CSI: případ > postavy / Kosti: postavy > případ.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

"Připravte uzenáče, na snídani jsem zpátky." Červený trpaslík je legenda. Nejlepšími postavami ságy jsou pro mě rozhodně: Eso Rimmer a Dwayne Dibley. I když ty kulisy vypadají jak z pravěku, stále mají i po těch letech něco do sebe. Nemám co vytknout. Jo, a k dabingu - český dabing je velmi povedený.

Status: Nežádoucí

Status: Nežádoucí (2007)

Snad jediný seriál kvůli kterému jsem si v životě nastavil budík na poměrně časné ranní víkendové hodiny (aspoň na můj vkus), ale co je podstatné - nikdy jsem toho nelitoval. Špioni jsou prostě banda jízlivejch fiflen a je třeba je postřílet (kdo ví, ví..).

Dexter

Dexter (2006)

Už tomu bude pár hodných chvil, které jsme před obrazovkami strávili s Dexterem a jeho temným pasažérem, a nevím jak vy, ale já s tím tedy nemíním přestat - alespoň ne do té doby, dokud s tím nepřestanou jeho tvůrci.

Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise (2001)

Nejlepší scéna s dr. Phloxem ve 25. díle 1. série: "Nastavte kurz na Regulus. Maximální warp." :D Skvělý začátek celé příběhové linie - a to jsem si myslel, že Star Trek není nic pro mě :)