Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Pro mě velké zklamání.Začátek dobrý, pokračuje to zajímavě i ty scény v lese strašidelně dobré. Vzrůšo na mostě, ale ten konec. Co to jako mělo být? Když psali scénář museli asi na něčem jet. Jinak si to nedovedu odůvodnit.Ten konec naprosto hroznej.Monstrum v co se proměnila dívka, to byl naprostý nesmysl.Divým se Cageovi, že takovéhle filmy bere. Do kina bych na to nešla,ale doma jsme to shlédli až do konce.

plakát

Zoufalé manželky (2004) (seriál) 

Tak kdo neviděl poslední díly odvysílané minulou neděli v Americe, tak mrkněte. Seriál o přátelství, lásce, nenávisti je plný zvratů a hlavně napínavý až do konce.Seděla jsem u posledních dílů jak zařezaná. Nakonec i na slzy došlo. No prostě všechno co má takový seriál mít. Prostě bomba:-) díky za něj :-)

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Jeden z prvních seriálů s tímto tématem a hned naprostá bomba. Hlavně David je úžasný chlap.Jako agent Mulder je tajemný a vtipný. Se Scullyovou tvoří neopakovatelný tým, který pracuje na všech záhadách spolu. Někdy je to mírně přehnané, ale patří to k tomu. Celým seriálem je protkán zvláštní vztah mezi nimi.Je to moje srdeční záležitost :-)

plakát

Muži v naději (2011) 

Mírně sexistický a nevěru obhajující film. Ale byla to sranda . Musí to člověk brát trochu s nadhledem a pak se mu to bude líbit .Výkony herců myslím výborné.

plakát

Návrat do ráje (1986) (seriál) 

Druhá série už zbytečně natahovaná a zbytečně překombinovaná :-( škoda jednička byla dobrá. Někdy je dobré v nejlepším skončit .

plakát

Návrat do ráje (1983) (seriál) 

Na tu dobu výborný seriál plná napětí, zvratů a také trochu romantiky. Docela zajímavý námět a hlavně konec je napínavý.Ale pokračování je už zbytečně utahané.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Pokus Američanů napodobit výborný švédský film. Kdybych neviděla švédskou verzi, napsala bych, že to byl perfektní krimi film, ale ...hlavní herečka se mi ani trochu nelíbila, Danila Craiga taky moc nemusím. Ale plus dávám, že se režisér držel více knižní předlohy. V podstatě to bylo přesně podle knížky, švédská verze není tak přesná. Jsem zvědavá jestli budou točit i další díly.Pro mě jednoznačně vyhrává švédská verze. Ale jinak pokus dobrý- mohlo to dopadnout daleko hůř.

plakát

Ostrov smrti (2003) 

Námět sice nic překvapivého, ale napínavé to bylo. Když zavřeme oči nad některými scénami, tak je to dost dobré. Za podívání to určitě stojí :-)

plakát

Rošťáci (1985) 

Nejlepší film mého dětství. Zábavný, napínavý a dějově krásně propletený. A na tu dobu bezvadné efekty. Pro dětskou dušičku pohlazení a zábava. A dívat se na to můžou dospělí a bude je to bavit :-)Stoprocentně 5 hvězd :-)

plakát

Perfektní asistentka (2008) (TV film) 

Na začátku to ještě ušlo, ale zbytek filmu byl o ničem. A konec ještě horší. Dalo se na to dívat, ale nikdy více.