Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

UFC 146: Dos Santos vs. Mir (2012) (pořad) 

Dos Santos a jeho ničivé údery zase ukázali kdo je tady pánem. Frank Mir je především nebezpečný v boji na zemi a ve výhrách na Submission (to dokázal i v souboji s Niguerou) tudíž jeho taktika byla lehko odhadnutelná. Pokusit se Santose dostat na zem a tam se ho pokusit chytit do páky nebo ubít. Santos to ale věděl a skvěle se na to připravil. Nenechal se shodit a Mirovi nedal sebemenší šanci. Jinak druhý zápas večera předvedl taky skvělou podívanou, Cain Silvovy rychle vysvětlil že dneska si ukousl moc velké sousto a tudíž se Cainovi otevřely dveře o souboj o titul. Jak to dopadlo už všichni víme.

plakát

UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II (2012) (pořad) 

Od doby co se Santos objevil na UFC scéně jsem jeho velkým fanouškem, avšak zde musím vytknout bezkonkurenční výkon Velasqueze. Myslím že je i prvním kdo Santose válcoval i v postoji. Cain tréningu a přípravě na zápas dal vše. A to se odrazilo na výsledku. Myslím že pás je v dobrých rukou a že Velasquez je právoplatným šampionem UFC v těžké váze. Uvidíme jak se popere s obhajobou.

plakát

UFC 156: Aldo vs. Edgar (2013) (pořad) 

Hlavní zápas byl sám o sobě skvělý docela dobře se na něj koukalo ale pro mě byl hlavním tahákem comeback Oveerema s Big Footem Silvou. Oveerem je bez toho odpadu evidentně slabším soupeřem ale přesto se v něm nedá upřít skvělý zápasník. Většinu zápasu Alistair dominoval, tlačil na Silvu jak to jen šlo. Avšak nevyzpytatelný Big Foot je nevyzpytatelný Big Foot. Rychle ukončilo skvělou kombinací Overeemovy snahy ukázat se v lepším světle jako dobrý bojovník i bez dopingu. Podle mě povedený večer.

plakát

UFC 141: Lesnar vs. Overeem (2012) (pořad) 

I když je Oveerem sypač předvedl skvělý výkon (ještě aby ne s tim co měl v krvi ) kultovní zápas a totální sesazení Brocka Lesnara se špici těžký váhy. Takovýhle zápasy si vždycky rád pouštím znova.

plakát

UFC 153: Silva vs. Bonnar (2012) (pořad) 

Silva pořád jen ukazuje kdo tu je vlastně pánem. Za posledních pár zápasů zaváhal pouze jednou a to se Sonnenem a jakoby chtěl dokázat že už se to nestane. Moc se těším na další Silvy zápasy.

plakát

UFC 154: St. Pierre vs. Condit (2012) (pořad) 

Myslím že velký adept na zápas roku. St. Pierre po dlouhé pouze opět ve formě a možná ještě v lepší než dřív. Condit také ukázal že se určitě nemá podceňovat a že není žádné ořezávátko. Doufám že se po úspěchu tohoto zápasu Danna White odhodlá a domluví další podobné zápasy za 5*

plakát

UFC 148: Silva vs. Sonnen II (2012) (pořad) 

Skvělý zápas.. Sonnen jenž v prvním zápase Silvu válcoval a celý zápas nepříjemně dorážel a prohrál jen díky chvilkové nepozornosti zde už neodevzdává výkon který by dokázal rozjetou lokomotivu jménem Silva zastavit.. Silva suveréně ukázal kdo vládne oktagonu ve střední váze.

plakát

Projekt X (2012) 

S klidem můžu říct že tohle je nejlepší komedie a možná i pro mě nejlepší film letošního roku. Po celou dobu sem se skvěle bavil. Párty o kolo které se celý film točí je skvěle zpracována a kamera která vždy zajede až do jádra párty je také skvělá.... Už dlouho se mi nestalo že bych po dokoukání filmu měl hroznou chuť si to pustit znova a znova a znova...postavy ve filmech hlavně jejich nezapomenutelné hlášky jen tak z paměti nevymažu. Zejména Costy hláška "jaká je teda pravda ?? .pravda je taková že sem to nechal vyhlásit ve dvou rádiích " :D taje nezapomenutelná. Je mi jasný že těm "oldschoolerum" kteří sou úplně hyn z Tenkrát na západě a z podobných filmů že se jim to asi moc líbit nebude, promiňte ale nechápu to a nechápu i další lidi kterým se tahle skvělá komedie nelíbí.....A to všechno zařazuje tenhle skvělý snímek mezi mé top ten film... Maximální hodnocení si v mích očích tenhle film rozhodně zaslouží.

plakát

Pocahontas (1995) 

Na tom jsem vyrostl dámy a pánové nejde to jinak ...

plakát

Senna (2010) 

Nejlepší dokument který sem kdy viděl. Mistrovské dílo které ani nepotřebuje komentář. Senna nebyl jen obyčejný závodník F1 byl to charakter od kterého by jsme se měli učit. Dokument diváka naprosto pohltí a všechno co se stane Sennovi jako by se stalo i vám. Nejsem žádný máslo který brečí u každý prkotiny ale todle, posledních dvacet minut filmu, to mi vyrazilo dech.