Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené herečky (7)

Sarah Michelle Gellar

Viděl jsem The Air I Breathe i jiné filmy s touto bravurní herečkou, ale .... Buffy je Buffy :) 

Alyson Hannigan

Kdo přede mnou řekne, že tuhle holku proslavily "Prci, prci, prcičky" by se měl rychle schovat. Zasjité její nejúspěšnějí rolí je Lily v HIMYM - to je bez debat. Ale nebylo to nic jiného než Čechy podceňovaná Buffy, the Vampire Slayer, co vyneslo tuto i další herce a herečky k holywoodským nebesům. 

Amber Benson

Hrozně by mě zajímalo, jakou teorii měla její postava Tary v Buffy, the Vampire Slayer v muzikálovém díle Once More With Feelings. Tahle neznámá a nenápadná herečka, ale zvládla mnohem víc než jen homosexuální čarodějku v Buffy. Vyjma role "hodné" upírky v Supernatural, kterou zvládla vážně skvěle si zahrála v mnoha dalších počinech. Bohužel se nikdy nedostala přes tu pomyslnou hranici slávy jednoho seriálu narozdíl od jejích kolegyní Sarah Michelle Gellar a Alyson Hannigan. 

Deborah Ann Woll

Ze začátku jsem téhle herečce v seriálu True Blood nemohl přijít na chuť a i když doteď nemám její postavu rád, o herečce to rozhodně nemůžu říct. V True Blood mě přesvědčila, že zvládne zahrát vystrašenou, nesmělou a zakřiknutou dívenku stejně jako nespoutanou, od pravidel osvobozenou puberťačku s ostrými špičáky a cizí krví v žilách až po rozumnou a cílevědomou, seč mladou upírku. Vezmu-li v potaz její krásu a vzestupující kariéru ... kdo ví, třeba se nám tu rýsuje další sex symbol :)