Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Film který je od začátku do konce promyšlený. Vždy mě dojmě a zatím se mi neohrál. Navíc se v něm odehrává nejvtipnějiší erotická scéna (Dušek a Holubová) kterou jsem kdy viděl.

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Rozhodně nejlepší díl z celé trilogie (po filmové stránce - knihy se nadají srovnávat). Nejvíce dechberoucí scény, nejlepší hudba (beru ji jako naprosto rovnocennou se staršími hudebními díly), nejlepší akce, nejlepší efekty - prostě nejlepší všechno. Škoda, že se zde také neodehrála bitva o kraj proti Sarumanovi (to by byl ale zase film tak na hodinu), který již nemohl kouzlit, ale stále ještě něco uměl. Proto tedy 99%.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Naprosto nejlepší film roku 2012. Celou dobu nevíte, o co tam jde a nakonec se všechno seběhne dohromady a člověku pak akorát padá brada. Příběh tedy byl úžasný. Hudba byla super - ten závěrečný sextet mě naprosto dostal. Naprosto nejúžasnější byly herecké výkony Toma Hankse a Huga Weavinga, který hraje asi 5 záporáků, mezi nimi i jednu ženu. Vřele doporučuji všem, kdo tento film ještě neviděli.

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Po dlouhé době jsem zase viděl film, u kterého jsem se bavil od začátku až do konce. Vřele doporučuji.

Vratné lahve

Vratné lahve (2007)

Film se zápletkou, která je tak běžná, až je naprosto úžasná.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Jeff Bridges zahrál skvělého bohéma. Černý humor zde teče proudem a hlášky mi stále proletují hlavou. Dokonce hláška "Řekl jsem to dost jasně!? - chvíle ticha - Promiňte, neposlouchal jsem Vás." mi trochu připomněla mě. Tenhle film je prostě legendární.

Tenkrát na Západě

Tenkrát na Západě (1968)

Spousta lidí mi tento film doporučovala, ale zároveň odrazovala, že je zdlouhavý a nudný. Musím říct, že jsem se navzdory dlouhým záběrům do očí ani chvíli nenudil, ba naopak jsem byl velmi napjatý. Tenhle typ filmu mi neuvěřitelným způsobem sedl a okamžitě jde do mojí Top10.