Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Drama

Obsahy (3)

Neporazitelný: Vykoupení

Neporazitelný: Vykoupení (2010)

Po svém prvním prohraném zápase už Yuri Boyka (Scott Adkins) není tím vězněm, jakým býval. Nemá žádný respekt a místo zápasení vytírá podlahy ve věznici. Yuri se ovšem nehodlá vzdát a svou zraněnou nohu denně procvičuje. Nakonec přesvědčí vedoucí věznice, aby jej nechali zápasit. Yuri ukáže, že je opět v plné formě, proto ho přihlásí do mezinárodního zápasnického turnaje. Zde se Yuri seznámí s americkým boxerem ''Turbo'' Jonesem (Mykel Shannon Jenkins), který jej zprvu provokuje, ale nakonec se stanou přáteli, jelikož oba vědí, že místní ředitel věznice nechce, aby vyhrál někdo jiný než jeho oblíbenec Raul Quiones (Marko Zaror)...

Komando postradatelných

Komando postradatelných (2012)

Pět bohatých mužů si zaplatí vstup do nefalšované vojenské akce. Jejich vůdci jsou kapitáni McCenzie a Reed, kteří bývali jedni z nejlepších vojáků do doby, než byli kvůli jedné misi propuštěni ze služby. Výcvikem se jim ze začátku nedaří dobře procházet, ale nakonec jej zvládnou a jsou připraveni jít do akce, která se bohužel zvrtne. Reed zemře a ukáže se, že jedním z jejich nepřátel je bývalý agent FBI Mason, kvůli kterému Reed a McCenzie přišli o svou práci. McCenzie vezme své bohaté muže a chce jediné - pomstít se.

Po zániku Země

Po zániku Země (2013)

Kitai Radge je členem vojenského družstva, mezi kterými se vybírají rangeři. Jeho otec je vojenský generál a při návratu z mise čeká zprávu o synově přijetí. Kitaie však nepřijali a Cypher se chystá na poslední vesmírnou misi. Na žádost své ženy vezme Kitaie s sebou. Loď však havaruje na planetě Země a přežijí jen Cypher, Kitai a nebezpečný tvor, který uprchl. Cypher je zraněný a Kitai musí do několika desítek vzdáleného místa, kde spadla zadní část letadla, pro přístroj na vyslání nouzového signálu. Nebude to však snadné, jelikož ho čekají různá stvoření této planety, uprchlý tvor a navíc podmínky, na které není zvyklý.

Reklama