Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené seriály (7)

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Super seriál, na který jsem přišla jen tak náhodou, že o něm byl plný facebook. Všichni psali o Pretty Little Liars a já jediná nevěděla o co go. Říkala mi o tom seriálu i kamarádka, která teda na něj nekouká, ale ví o něm. No a tak slovo vzalo slovo a stáhla sem si první díl. Po shlédnutí se mi stalo něco podobného když sem uviděla ,,The Vampire Diaries", hned jsem stahovala díl druhý, poté třetí a dál to znáte. Seriál je suprově propracovaný, skvělé herecké výkony a hlavně se mi na něm líbí ta tajemnost se kterou jsem se dlouho u nějakého seriálu nesetkala. Palec hore :)

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Moje dětství. A ten seriál i přes negativní ohlas tady (což mě překvapilo) miluju! Můžu koukat na ty epizody dokola a vydržim u toho i den.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál, který mě bavil v dětství a baví mě i v dospělosti. Nezapomenutelné hlášky, gagy a příběhy. Naprosto perfektní relax.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Já ten seriál prostě žeru! Sice jen do 2.série, protože mě fakt naštvalo vyšoupnutí R.Sheehana a pak ve 4. i Lauren S., ale i tak. Prostě 1-2 série = nezapomenutelná! Nejvíc hlášky, super efekty a narovinu, kdo by nechtěl aspoň jednu takovou schopnost. Já chci číst myšlenky :D