Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (52)

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Hned v prvním díle policista překročí státní hranice a pohybuje se na místě činu mimo svou pravomoc. Tady si člověk uvědomí jakej klenot jsou Případy 1. oddělení (seriál) (2014) Tohle fakt není pro mě, nechápu tak vysoké hodnocení.

plakát

Zabiják (2023) 

Estetický minimalismus. Fincher nahazuje návnadu a přitahuje a přitahuje. Tak jednoduché to je. Hladina finále odkryje myšlenku, která je vlastně triviální, což nemusí být špatně. Jediné s čím jsem se hned zpočátku neztotožnil je představa, že nájemný vrah odstřelovač je v osvětlené místnosti ve večerních hodinách v budově přímo naproti. Z mého dosti jednoduchého a neerudovaného pohledu, dost naivní, řekl bych.

plakát

Nabídka (2022) (seriál) 

Pro zvídavé publikum oživlých obrázků příjemně obohacující. Seriál, který se vryje pod kůži a zůstane tam, a ani nechcete aby mizel.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Gunn mi sedí. Marvel politikou ne. Strážci jsou styl komiksu, kterej mam rád. Výborná hudba, odlehčující vtípky. "Strážci Galaxie" a "V jako Vendeta" jsou jediní v záplavě společností chrčících komiksy, které dokážou upoutat a vždy je vyzdvihnu když přijde řeč na komiksy. Dětský smích v kině, i smích dospělých a soustředěné publikum i přes dlouhou stopáž musí Gunna těšit. Kino Svět Cheb, 06.05.2023.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Příliš velká dávka patosu a klišé. Doufal jsem, že těch 90% je z části zasloužených. Achjo...

plakát

Srdcerváči - Série 1 (2022) (série) 

Příliš předramatizováno. Nejsem teda cílová skupina, jen pocitově by to mohlo z mýho pohledu víc odsejpat. Čekal jsem díky procentuálnímu hodnocení něco neotřelého, něco nad čím se člověk pozastaví a zamyslí. Nejspíš si časem ale už nevzpomenu. To pro změnu na Åmål, jen tak nezapomenu. Tady hodně chybí i zároveň přebejvá.

plakát

Vem si mě (2022) 

Sladký romanťárny mi fakt občas neva, nemám předsudky a ani netrpím záští. Jenže tady už na začátku je zřejmé jak to dopadne. Čím víc se blíží konec filmu, tím je větší hustota klišé. A ta "takyhudba".....nemám mozek a ani duši na to, jak to zkonzumovat. Nemám rád tři akordy pro deset tisíc lidí, já radši deset tisíc akordů pro tři lidi.

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

V posledním díle si střihl opět malý štěk sám Lee Child, bylo to v restauraci když Jack vešel. Tohle dílo potěší jen fanoušky Childa. A je škoda, že Reacher neměl jizvy. Jinak to byla jednohubka, stejně jako Leeho knihy.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Archiv 81 nebyl vůbec špatný a ačkoliv jsou tam nápady z jiných filmů, nemělo to na výsledný celkový dojem celé série moc velký vliv. Obsazení bylo fajn, ale v kombinaci s režií a kamerou to má jistý nádech tv filmu či béčkovosti. Ale to je jen muj subjektivní pocit. A v popisu filmu bych neuváděl sci-fi, ale mysteriózní. Pokračování 2.série? Něco jsem našel na webu. Hororová série je založena na stejnojmenném podcastu, který napsali a produkovali Marc Sollinger a Dan Powell. Sezóna 3 podcastu skončila v roce 2018, poté následovala podcastová minisérie Left of the Dial. Sečteno a podtrženo? Je tam dost obsahu na další sezónu. A pokud se Archive 81 bude držet svého zdrojového materiálu pro sezónu 2, bude se nač těšit. V říjnu 2020 byla Rebecca Sonnenshine jmenována jako výkonný producent a showrunner hororové série Netflix „Archiv 81“. Casting proběhl na konci roku 2020 a natáčení probíhalo od listopadu 2020 do března 2021. Na základě této časové osy trvá vytvoření filmu něco málo přes rok. Pokud dojde k 2. sezóně, můžeme pravděpodobně očekávat, že bude mít premiéru někdy v roce 2023. I na IMDB naznačují, že série může pokračovat po roce 2022.