Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Poslední recenze (7)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Upřímě ještě jsem si nenašel čas od doby co jsem byl v kině okomentovat. Musím se přiznat že co jsem byl v kině , tak kupovat si popkorn mě ani nenapadlo , což bylo dobře , protože bych ho ani nestíhal jíst. Byl to naprosto famózní zážitek na který jsem čekal celý půlrok. Už předtím než vyšel vůbec první trailer jsme se pokoušeli s kamarádem najít nějaký trailer na tento film , bohužel nic. Potom najednou vyšel první trailer který měl v sobě takové osobité kouzlo které nevím jak popsat , zkrátka to byl takový pocit který ve mě vyvolal naprostou vášeň k této trilogii. Potom vyšel druhý trailer a já se nemohl vůbec dočkat. Na konec jsem se v létě dočkal. Už od začátku mi bušilo srdce s takovým lehkým úsměvem na tváři který představoval štěstí. Zkrátka a jasně , byl to úplně parádní závěr cele trilogie na kterou jen tak nezapomenu. Na konci mi tak bušilo srdce... Potom mi dokonce ukápla slza. Upřímě a s chutí můžu říct že kdokoli dal tomuto filmu méně jak 5 hvězdiček ja naprostý idiota neznalec. Tenhle film si zaslouží 5 a to jen minimálně. Nolan zkrátka ví jak udělat parádní film a nikdy mě nezklame. Porovnávat Banea s Jokerem je nesmysl. Joker je samozřejmě nejlepší padouch , ale Nolanův Bane byl naprosto úžasný , představoval někoho kdo v něco věří tak že pro to udělá všechno a zároveň z nej vycházela jakási síla strach a beznaděj. Naprosto mě odrovnala scéna kde Bane zabral celou Wayneovu zbrojnici , v tu chvíli jsem pochopil nápis ve traileru ''Hope is lost''. Zavládla tam absolutní beznaděj , k tomu všemu byl ještě Bruce někde daleko ve vězení. Nakonec ten konec který se hodně povedl. Nolan z Batmana udělal skutečnou legendu , to že se odhodlal k tomu obětovat svůj život ve prospěch Gothamu byl úžasný hrdinský čin. To že Bruce Wayne přežil už na tom nic nemění , protože umřel Batman , né Bruce Wayne. Zkrátka bych rád řekl že toto byla nejlepší trilogie/filmy o superhrdinech vůbec. A i kdyby se někdo pokusil udělat předělávku Batmana , tak mu to vřele nedoporučuji , protože Nolan překonal všechny hranice úžasnosti v Batmanovi a podle mého názoru to ani lépe už udělat nejde. Trochu jsem ovšem v celé trilogii postrádal Ridlera , protože co se komiksů týče (né že bych byl nějaký komiksový fanda) tak je to moje oblíbená postava. Každopádně , nemyslím si že teď Nolan začne hned s trilogií Robina , však sám oficiálně prohlásil , že s Batmanem končí. Ale spíše si myslím že tam na konec dal Robina , aby si mohl nechat otevřené dveře , kdyby se k tomu náhodou jednoho dne chtěl zase vrátit , pořád má kupu padouchů s kterými se dá ledacos vymslet a myslím že Nolan by to opět zvládl na jedničku jako vždy. Tudiž tomuto filmu dávám 100% a celé trilogii 1000%. Vyvolala ve mě naprostý úžas a inspirovala mě ve všech ohledech jak jenom jde. Nezajímá mě ničí názor , tohle byla bezpochyb nejlepší trilogie nejen o superhrdinech , ale vůbec. Všechna čest Nolanovi.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) odpad!

Nebudu se s tím nijak piplat. Tenhle film mi za to absolutně nestojí , zkrátka nechápu nikoho kdo dal víc jak jednu hvězdičku , já dávám rozhodně odpad a vím proč.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Určitě se do kina vyplatilo jít. V celku pěkný film , i když žádný převrat. Každopádně se mi líbila doba v které se příběh odehrával. Tom Hardy tam byl úžasný , jako ve většině filmech v kterých hraje. Film byl pěkný i když se mi někdy zdál poněkud zmatený , ale určitě se na něj ještě jednou podívám.

Poslední hodnocení (247)

127 hodin (2010)

11.12.2012

Spider-Man 3 (2007)

11.12.2012

Rváči (2009)

11.12.2012

Hooligans (2005)

11.12.2012

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

11.12.2012

Prci, prci, prcičky (1999)

10.12.2012

Avatar (2009)

01.12.2012

Horákovi (2006) (seriál)

29.11.2012

96 hodin (2008)

29.11.2012

Reklama