Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama

Biografie (14)

Gabriela Spanic (herečka)

28.03.2024

Gabriela Spanic se narodila ve městě Ortiz ve venezuelském státě Guárico. Její otec Casimiro Spanic byl chorvatského původu a matka Norma Utrera byla Venezuelankou. Tato 173 cm vysoká kráska s pronikavýma očima a výrazným „chraplavým hlasem“ (na který má dokonce i ochrannou známku) vyrůstala spolu s dvojčetem Danielou a dvěma… (více)

Danna García (herečka)

14.01.2024

Celým jménem Danna María García Osuna je kolumbijská herečka. Jejími rodiči byli Jaime García a Claudia Osuna. O herectví Danna projevila zájem v pěti letech a později začala na základní škole navštěvovat dramatický kroužek, což bylo pro její rodiče jasným impulsem k tomu, aby ji vzali na konkurz. Dívka se následně objevila v… (více)

Isabella Castillo (herečka)

12.12.2023

Isabella Castillo Díaz je kubánská herečka. Její matka Delia Díaz de Villegas byla zpěvačkou a otec bubeníkem, přičemž její sestra Giselle vystudovala univerzitu se zaměřením na hudební výchovu. Komunistickou Kubu rodina opustila nedlouho po jejím narození – krátkou dobu pak žili v Belize, v roce 1998 se přestěhovali do… (více)

Rebecca Jones (herečka / producentka)

11.12.2023

Celým jménem Rebecca Jones Fuentes Berain je mexická herečka. Jako malá se spolu s rodiči přestěhovala do rodné země svého otce, tedy do USA. Rodina zakotvila v Kalifornii, kde Rebecca vystudovala střední školu v Laguna Beach a vysokou školu Saddleback College. Dále také navštěvovala univerzitu Southern v Los Angeles.… (více)

Gianella Neyra (herečka)

06.12.2023

Celým jménem Gianella Neyra Magagna je peruánská herečka. Hrát začala už v sedmi letech, přičemž herectví studovala na divadelní škole Actors Studio v New Yorku, kterou navštěvoval např. i slavný herec Marlon Brando. Po návratu do Peru se věnovala kariéře modelky a zúčastnila se několika soutěží krásy, za které obdržela nejeden… (více)

Pablo Illanes (scenárista / tvůrce / režisér)

22.10.2023

Celým jménem Pablo Andrés Illanes Tapia je chilský scenárista, spisovatel, novinář a příležitostný režisér. Proslavil se především jako tvůrce telenovel. Žurnalistiku vystudoval ve svém rodném měste na univerzitě Diega Portalese a posléze pracoval jako filmový kritik. Svou první telenovelu vytvořil roku 1996 pro televizi Canal… (více)

Julio Jiménez (scenárista / tvůrce)

10.10.2023

Celým jménem Julio Jiménez Bohórquez je kolumbijský scenárista. Je autorem předloh k mnoha desítkám telenovel. Ty učarovaly jihoamerické obecenstvo především kvůli jejich netypickému, dalo by se říci mysterióznímu pojetí – Juliovi se přezdívalo „mistr napětí“ nebo též „kolumbijský Hitchcock“. Právě filmy Alfreda Hitchcocka… (více)

Ana Layevska (herečka)

21.01.2021

Celým jménem Anna Sergeyevna Layevska je mexická herečka a zpěvačka ukrajinského původu. Narodila se v Kyjevě na Ukrajině. Jejími rodiči byli houslista Serhii Laievskyi a herečka Inna Rastsvetaeva. Když bylo Aně pět let, přestěhovala se spolu s rodiči do Moskvy a začala se učit hrát na housle. Roku 1991 se rodina rozhodla… (více)

Lorena Rojas (herečka)

21.01.2021

Celým jménem Seydi Lorena Rojas Gonzalez se narodila v Ciudad de México a zemřela v americkém Miami poté, co prohrála svůj dlouhodobý boj s rakovinou.Svou hereckou kariéru zahájila v roce 1990 v hudební telenovele s názvem Alcanzar una Estrella, ve které si zahrála sice vedlejší, ale pro herce „vděčnější“ úlohu záporačky Sary,… (více)

Sonya Smith (herečka)

21.01.2021

Sonya Smith se narodila ve městě Philadelphia v USA. Jejími rodiči byli Američan Frederick Smith a Němka s venezuelskými kořeny jménem Ileana Jacket. Poté, co se její rodiče rozvedli, se Sonya spolu se svou matkou přestěhovala do Venezuely, s jejíž kulturou se dokázala velmi snadno sžít.Vystudovala psychologii na venezuelské… (více)

Kate del Castillo (herečka / scenáristka)

06.08.2020

Celým jménem Kate del Castillo Negrete Trillo je mexická herečka. Jejím otcem je herec Eric del Castillo, který si popularitu vydobil zejména účinkováním v telenovelách a Kate se rozhodla jít v jeho stopách. Jméno získala po matce a též má dva sourozence – sestru Verónicu, jež je novinářkou, a nevlastního bratra Ponciana… (více)

Emina Sandal (herečka)

06.09.2014

Celým jménem Emina Jahovic Sandal. Narodila se 15.ledna roku 1982 v srbském městě Novi Pazar. Její otec byl významný kardiolog jménem Núrset Jahovic a matka Senija Jahovic je rovněž lékařkou. Emina je nejmladší z celkem tří sourozenců, přičemž její sestra Sabina Jahovic žila i několik let v České Republice a bratr Mirsad… (více)

Maritza Rodríguez (herečka)

12.04.2014

Celým jménem Maritza Rodriguez Gomez se narodila 1. září 1975 v Baranquille v Kolumbii ve znamení Panny. Tato 173 cm vysoká šedooká kráska hovoří plynule španělsky a anglicky. Maritza se živí jako herečka, zpěvačka,moderátorka a má i své vlastní parfémy - Única a Única night. Mezi její oblíbené činnosti patří spánek a tancování… (více)

Jencarlos Canela (herec)

21.04.2013

Jencarlos Canela se narodil dne 21. dubna 1988 v Maiami na Floridě v USA kubánským rodičům. Jencarlos se kromě herectví věnuje také zpěvu,který začal ve dvanácti letech s kapelou Boom boom pop. Jencarlos zpíva jak španělsky tak anglicky. Jeho písně jsou spíše laděné do popu. Jako sólista zpívá od roku 2002. Mimo jiné hraje také… (více)

Reklama

Časové pásmo bylo změněno