Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Obsahy (4)

Naruto: The Cross Roads

Naruto: The Cross Roads (2009)

Šestá OVA v sérii Naruto je tentokrát časově vložena před konání Chuuninské zkoušky. Tým 7 se vydává na novou misi, kterou je nalezení ztraceného muže z nedaleké vesnice. Tento muž, Genmai, se brzy objeví. Příběh se ale zkomplikuje a nabere zcela jiných obrátek, když je tým 7 přepaden neznámými shinobi. Náhoda, nebo je za tím něco víc?

Top Gear: Africa Special, Part 2

Top Gear: Africa Special, Part 2 (2013) (pořad)

Pokračovaní speciálního dílu Top Gear: Africa Special, Part 1 , kde se Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond pokusí v Africe nalézt skutečný pramen Nilu za pomoci tří velmi levných aut. Do poslední chvíle se stupňují nejen nástrahy drsné Afriky, ale i vzájemná rivalita.

Top Gear: Africa Special, Part 1

Top Gear: Africa Special, Part 1 (2013) (pořad)

Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se v Africe pokusí nalézt skutečný pramen Nilu za pomoci tří velmi levných aut. Cestou se budou muset vypořádat jak s tamními nástrahami, tak se vzájemnou rivalitou.

Top Gear: Nejhorší auto všech dob

Top Gear: Nejhorší auto všech dob (2012) (TV film)

Další speciál úspěšného motoristického magazínu Top Gear, který sledují sta miliony diváků. Tentokrát se Jeremy Clarkson a James May pokusí vyřešit záhadu, která může trápit nejednoho nadšence do rychlých kol: "Jaké je nejhorší auto na světě?". Aby spravedlivě určili verdikt, sníží se, kromě jiného, k otestování těch nejhorších aut světa na vlastní kůži.

Reklama