Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Pro mě osobně ten nejlepší seriál všech dob. A basta fidli.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Kult, kult a ještě jednou kult. Jen je škoda že se natočilo tak málo dílů, přesto nejlepší jsou pro mě asi 2. a 8. serie.

Columbo

Columbo (1971)

Pro mě osobně určitě ten nejlepší detektivní seriál co jsem viděl. I přes fakt že sem tam je rozuzlení trochu nečekané, zůstavá stále ale samotná osoba poručíka Columba a jeho humor, způsob jakým vyšetřuje, a mnoho dalšího. Každý díl jsem viděl minimálně třikrát, mnohokrát již byl reprízovaný, a musím se přiznat že vždy si najdu čas abych se na tento seriál podíval znovu a znovu a znovu.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Je až s podivem jak jsou některé díly naprosto nevyvážené, myšleno teď, některý díl je opravdu vynikajíci aby následně další díl byl naprosto obyčejný, přesto musím říci že mě seriál docela zaujal. 12/2010 - musím ubrat hvězdičku, po tom co se Leonard dal dohromady s Penny kvalita šla rapidně dolů. 75%.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jeden z mála seriálů který nikdy neomrzí a stále má co nabídnout, i když posledních pár serií už je slabších.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Něco tak ulítlého se jen tak nevidí. Nevzpomínám si na seriál u kterého bych měl takové záchvaty smíchu jako zde. U dílu vozíčkář Roy ten záchvat byl snad desetiminutový. :-)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Pohodový seriál, mnohdy velmi vtipný, seriál ve kterém jsem nenašel žádnou pro mě nesympatickou postavu, což se opravdu nestává často. Hlavním trumfem je ale bezpochyby Alan Alda. 80%.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Rozhodně ne tak kvalitní jako Přátelé, na ty už prostě nikdo nemá. Každopádně první tři série jsou velmi dobré, Čtvrtá serie už je výrazně slabší, no a ta pátá už je spíše jen trapas. 75%.