Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (26)

It Takes a Man and a Woman

It Takes a Man and a Woman (2013)

Miggy Montenegro (John Lloyd Cruz) a Laida Magtalas (Sarah Geronimo) se vrací, film začíná jejich rozchodem před dvěma roky po skončení druhého filmu You Changed My Life. Miggy je nyní ve vztahu s Belle (Isabelle Daza), zatímco Laida se po svém pobytu v USA stala cílevědomější a dravější ženou. Okolnosti je svedou zpět k sobě, kde musí vzájemně spolupracovat na obchodním projektu, během kterého si oba uvědomí podstatu skutečné lásky.

Miss Granny

Miss Granny (2018)

Lola Fely (Nova Villa) je sedmdesátnice žijící se svou rodinou - synem Ramonem (Nonie Buencamino), snachou Angie (Lotlot de Leon), vnukem Jeboyem (James Reid) a vnučkou Hanou (Ataska Mercado). Lola nepatří mezi nejoblíbenější seniorky, je totiž věčně mrzutá, hlučná a nebojí se každému říct do očí, co si o dotyčném myslí. Když jednoho dne Angie zkolabuje a doktoři diagnostikují jako hlavní zdroj jejího stresu Lolu, vystěhuje ji Ramon do domova seniorů. Zdrcená a zklamaná Lola bloudí městem a narazí na záhadné fotostudio, kde si nechá udělat fotku na památku a kde je magicky vrácená do sebe samé ve svých dvaceti letech. Lola si tak začne říkat Audrey (Sarah Geronimo) a rozhodne se začít žít svůj život nanovo.

Hello, Love, Goodbye

Hello, Love, Goodbye (2019)

Hello, Love, Goodbye vypráví příběh vystudované zdravotní sestry Joy (Kathryn Bernardo), která v Hong Kongu pracuje jako pomocnice v domácnosti, finančně pomáhá své rodině a šetří na kanadské vízum, kde by mohla pracovat jako sestra. Jednoho dne potká Ethana (Alden Richards), Filipínce pracujícího v Hong Kongu, který se snaží získat její srdce. Jak se postupně zamilují, vznikne skutečné dilema - opustí Joy Hong Kong a bude pokračovat ve svém snu stát se zdravotní sestrou v Kanadě, nebo poslechne své srdce a zůstane s Ethanem v Hong Kongu?

BLEACH

BLEACH (2018)

Ichigo Kurosaki je středoškolský student z města Karakura a již od mala má schopnost vidět duchy. Jednoho dne se objeví neobvyklý duch - Soul Reaper Rukia Kuchiki. Její sílu musí Ichigo nechtěně ovládnout, aby oběma zachránil život. Ichigo se následně musí vydat na náročnou cestu k ovládnutí sil Soul Reaperů k záchraně životů nevinných lidí, ale i své vlastní rodiny a přátel zatažených do celého konfliktu.

Šíleně bohatí Asiati

Šíleně bohatí Asiati (2018)

Rodilá Američanka čínského původu a profesorka ekonomiky Rachel Chu (Constance Wu) doprovází svého přítele Nicka Younga (Henry Golding) na svatbu jeho nejlepšího kamaráda v Singapuru. Nadšená ze své první cesty do Asie a zároveň nervózní ze seznámení s Nickovou rodinou, odjíždí Rachel zcela nepřipravená - Nick jí totiž zatajil několik klíčových detailů ze svého života. Nejenže je Nick potomkem jednoho z nejbohatších rodů v Singapuru, ale také je jedním z nejžádanějších partnerů na světě. Přicestovat s Nickem ruku v ruce je trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově matce Eleanor (Michelle Yeoh).

Never Not Love You

Never Not Love You (2018)

Joanne (Nadine Lustre) je děvče z malého města pracující ve velkoměstě pro velkou firmu v marketingu, když zkříží cestu s bezstarostným grafikem Giem (James Reid). Zamilují se a nadšeně si spolu užívají mládí a dospělý vztah, který se otřese v základech poté, co dostane Gio velkou pracovní nabídku v zahraničí. Společně pak musí čelit výzvám a dělat rozhodnutí, která mohou zásadně ovlivnit jejich budoucnost.

P.J.

P.J. (1968)

Soukromý detektiv P.J. (George Peppard) velmi zdráhavě přijme novou práci - má se stát osobním bodyguardem Maureen Preble (Gayle Hunnicutt), milenky excentrického miliardáře Orbesona (Raymond Burr), kterou má chránit především před Orbesonovou ženou (Coleen Gray) a její chamtivou rodinou. Ve skutečnosti však Orbeson plánuje smrtící intriky, jejichž ústřední postavou je nic netušící P.J., který se mezitím zamiluje do Maureen i Orbesonových peněz.

She's Dating the Gangster

She's Dating the Gangster (2014)

Všechno to začalo tím, když 17letá Athena Dizon (Kathryn Bernardo) musí nedobrovolně předstírat, že je přítelkyní gangstera se zlomeným srdcem Kenjiho de los Reyese (Daniel Padilla). Ten se tak snaží vyvolat u své expřítelkyně žárlivost a získat ji zpět. Athena se musí vyrovnat nejenom se závistivými spolužačkami, ale i se samotným Kenjim, který je tvrdohlavý a sobecký. Dostala se tak Athena do nezvládnutelných potíží, anebo našla svou životní lásku?

Belle Starr's Daughter

Belle Starr's Daughter (1948)

Když je bandita Bob Yauntis (Rod Cameron) obviněn místní královnou banditů Belle Starr (Isabel Jewell) z neposlušnosti a vraždy místního šerifa, dojde k roztržce, během které ji Bob chladnokrevně zavraždí. Nově jmenovaný šerif Tom Jackson (George Montgomery) potká ve městě dceru Belle Starr Rose (Ruth Roman), která šerifa viní z vraždy své matky. Ten se tak vydává po stopách banditů za cílem očištění svého jména před Rose.

Cheyenne

Cheyenne (1947)

Dostavníky Wells Fargo jsou okrádány "Básníkem", zločincem s neznámou identitou. Gambler James Wylie (Dennis Morgan), na nějž je vypsaný zatykač ve městě Carson City, je dopaden šerifem a dostal možnost se ze svého trestu vykoupit dopadením tajemného Básníka. Wylie se tedy vydává do města Cheyenne dostavníkem s dalšími cestujícími - Ann (Jane Wyman) a Emily (Janis Paige). Zde vypátrá, že s Básníkem je zapleten i gang Sundance Kida, a tak se za Básníka začne sám vydávat. Situace se přiostří, když Sundance Kid a jeho gang začnou chtít podíl z Básníkových loupeží, a Wyliemu s Ann začne jít o život...

The Executioner

The Executioner (1970)

Neúspěšná tajná zahraniční mise agenta MI5 Johna Shaye (George Peppard) jej vede k podezření, že jeho kolega Adam Booth (Keith Michell) je dvojí agent. Přestože se mu jeho nadřízení snaží ve vyšetřování zabránit, vycestuje Shay do Turecka a do Řecka své podezření ověřit. Zde se Shay zaplete s krásnou ženou (Joan Collins), kterou dříve miloval a která je nyní Boothovou ženou. Netrvá dlouho, než si Shay uvědomí, že je pouhou loutkou komunistického KGB a že je v obrovském nebezpečí.

Trail Street

Trail Street (1947)

Liberal v Kansasu má problém – město je bez šerifa a místní farmáři nemohou pěstovat svou úrodu kvůli letním suchům a honákům dobytka, kteří svá stáda nahání skrz jejich půdu. Do města však přijíždí Bat Masterson (Randolph Scott) nastolit zákon a pořádek a jeho zástupce náhodou odhalí tajemství, jak pěstovat pšenici i v suchém Kansasu. Farmáři se přesto vzdávají, své domovy opouští a je na Batovi, aby je přesvědčil o opaku. Spolu s farmářským předákem Allenem Harperem (Robert Ryan) se je pokusí přemluvit k pokračování ve snaze o farmaření a společně se zbavit i místního gangu honáků, kteří jim v tom násilně brání.

The Woman of the Town

The Woman of the Town (1943)

Novinář z New Yorku Bat Masterson (Albert Dekker) vzpomíná na své působení v roli šerifa ve městě Dodge City v Kansasu, které vyčistil od kriminality a kde se zamiloval do tanečnice Dory Hand (Claire Trevor). Mastersonův rival v boji o Dořino srdce byl King Kennedy (Barry Sullivan), zbohatlík ignorující Mastersonovu snahu o nastolení pořádku, ačkoliv tajně Mastersonovo odhodlání obdivuje. Přestože se Dora snaží šerifovi pomoci získat jeho vysněnou práci novináře a přimět jej tak město opustit a zanechat nebezpečného povolání, Kennedyho žárlivost rivalitu mezi oběma muži nenávratně prohloubí.

Území zlých mužů

Území zlých mužů (1946)

Po loupeži a následné přestřelce s muži zákona míří gang bratrů Jamesů do Quinta - území mezi teritoriálními státy, které ještě stále není součástí USA. Jeho populaci tak z velké části tvoří odpadlíci všeho druhu. Novým příchozím je také šerif Rowley (Randolph Scott), který pátrá po svém bratrovi, jehož do města zraněného přivedli bratři Jamesové. Šerif Rowley ve městě nemá žádnou oficiální pravomoc, přesto si získá gang na svou stranu. Velmi brzy je však zapleten do dalšího místního dění, včetně oficiální petice za připojení Badman's Territory pod správu státu Oklahoma, což by znamenalo nezvratné nastolení oficiálních zákonů a zavedení daní.

Renegade Girl

Renegade Girl (1946)

Jean Shelby (Ann Savage), členka rodiny sympatizující s Konfederací během Americké občanské války, poskytuje informace o pohybu unijních vojáků ve státě Missouri záškodníkům Williama Quantrilla (Ray Corrigan). Unionisté se proto pokouší celou rodinu zatknout a spolupracují s indiánským psancem, který má s rodinou Shelbyů vlastní nevyřízené účty. Když se však Jean a kapitán Unie zamilují, otestuje to následně jejich plány i loajalitu.

Zbohatlíci

Zbohatlíci (1964)

George Peppard v roli tvrdého a neúprosného průmyslníka připomínajícího Hughese Howarda. Zatímco staví letadla, natáčí filmy a láme srdce, jeho přátelé a lásky se jen marně pokoušejí nalézt cestu k jeho lidskosti. Název filmu je metaforou pro sebestředné magnáty, kteří v této době skupovali perspektivní společnosti a měnili způsob jejich fungování za účelem rychlého zisku, než se dále přesunuli ke slibnějším projektům.

Tombstone, the Town Too Tough to Die

Tombstone, the Town Too Tough to Die (1942)

Příběh zasazený do legendárního města Tombstone v Arizoně, kde se bývalý pistolník Wyatt Earp stane šerifem poté, co se stane svědkem úmrtí mladého chlapce během místní přestřelky. V boji proti zločincům mu pomohou jeho bratři a Doc Holliday a celý film následně míří ke slavné přestřelce u přehrady O.K. Corral.

Wild Bill Hickok Rides

Wild Bill Hickok Rides (1942)

Belle Andrews (Constance Bennett) přichází o vše, když jí během velkého požáru v Chicagu roku 1871 shoří kasino. Rozhodne se tedy přijmout nabídku Jima Farrela (Warren William) a doprovází jej do městečka Powder River v Montaně, kde společně otevřou novou hernu. Farrel má však postranní úmysly a chce celou oblast ovládnout tím, že jeho nohsledi vznesou nárok na pozemky, což je legální postup zcela opomenutý místními obyvateli. Během cesty do Powder River potkají Wild Bill Hickocka (Bruce Cabot), který náhodou míří do stejného města za svým přítelem Nedem Nolanem (Russell Simpson). Když spustí Farrel svůj plán, jehož obětí se stane i Billův přítel, spojí Belle s Billem síly a rozhodnou se místním obyvatelům pomoci v jejich boji proti Farrelovi.

Belle Starr

Belle Starr (1941)

Příběh filmu je zasazen do jižanského státu Missouri krátce po konci americké občanské války. Jižanská rodina Belle Shirley (Gene Tierney) přichází o pozemky na úkor nově příchozích obyvatel podporujících vítěznou stranu Severu a později je vojáky spálen i jejich dům za ukrývání vůdce jižanských partyzánů kapitána Sama Starra (Randolph Scott). Belle se však odmítá vzdát jižanských hodnot a spolu s partyzány Sama osvobodí a společně pokračují v plenění unijních měst a stávají se tak symbolem jižanského odboje.

Geronimo

Geronimo (1939)

V podstatě westernový remake filmu Lives of a Bengal Lancer (1935), jehož hlavním tématem je poněkud složitý vztah mezi mrzutým generálem kavalerie Steelem (Ralph Morgan) a jeho synem, čerstvě povolaným podporučíkem z vojenské školy (William Henry). Chlapce si pod svá křídla vezme laskavý kapitán Starrett (Preston Foster), který má rovněž za úkol mírumilovnou cestou ukončit řádění odpadlého indiánského bojovníka Geronima. Snahu o smír však komplikuje zrádný pašerák zbraní Gillespie (Gene Lockhart), který za úplatu zásobuje indiány zbraněmi a pomáhá tak decimovat místní bělošskou populaci.

Reklama