Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené herečky (10)

Charlize Theron

Mimořádně talentovaná herečka, která umí dokonale zahrát cokoli, takže jí to uvěříte. Navíc dokáže být velmi, velmi roztomilá (např. Legenda o slavném návratu).

Uma Thurman

Velmi charismatická a osobitá herečka, která by teoreticky ani nemusela hrát - stačilo by, kdyby tam jen byla.

Rosario Dawson

Všiml jsem si jí až po shlédnutí Seven Pounds, kde mě společnými silami s Willem Smithem dohnala až k slzám. Je to ten typ herečky, která dovede zahrát cokoli.

Audrey Hepburn

Jestliže mezi herci ostatní převyšuje svou noblesou a nadhledem např. Sidney Poitier nebo Gregory Peck, pak mezi herečkami je to nepochybně usměvavá Audrey, která k tomu navíc přidala celé své dobré srdce. Rozdávala se všem až do konce. Nepochybně jedna s největších osobností světa filmu, co kdy žila!

Scarlett Johansson

Na ni se rád dívám už jen pro tu její roztomilou, jakoby lehce naivní tvářičku a šibalským očím. Nicméně svůj velký herecký talent prokázala už jako dítě (Zaříkávač koní).

Susan Sarandon

Jednoznačně srdcařka - ta se umí do role obout, až všechno kolem lítá! Klobouk dolů!

Gwyneth Paltrow

Poprvé mě výrazněji zaujala ve filmu Dokonalá vražda s Michaelem Douglasem, kde se své role zhostila takovým nevtíravým, sofistikovaným  způsobem, což na mě udělalo větší dojem, než kdyby házela gesty a křičela. Velmi příjemná herečka, na niž se vždy rád dívám.

Sophie Marceau

Jedna z jejích nejlepších rolí (ne-li nejlepší) byla francouzská princezna ve filmu Statečné srdce, kde jí to navíc slušelo, až srdce usedalo. Kromě toho je to můj sexuální idol z pubertálních let (např. Veselé Velikonoce).

Cate Blanchett

Vynikajícím způsobem odehrála hlavní roli ve filmu The Gift, kde jsem ji poprvé výrazněji zaregistroval. Tahle poloha jí prostě skvěle padla na míru. Mimochodem, v tomhle filmu se mi mimořádně líbil i Keanu Reeves, který mi jinak mnohdy připadá herecky impotentní (možná je chyba v tom, že hrává většinou klaďasy).

Linda Fiorentino

Kromě toho, že je to velmi talentovaná a nedoceněná herečka, je to žena s mimořádným sex-appealem a elegancí. Rozhodně mě jako muže nenechává chladným...