Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (53)

plakát

Jak vycvičit draky (2012) (seriál) 

Sice jsem to vyděl v angličtině ale stejně se mi to líbilo.Jak vycvičit draka byl jeden z mích nejoblíbenějších filmů,tohle jsem si musel prostě pustit.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Úžasný příběh a skvělá hudba.Akce úžasná ta rozhodně nechyběla.Komedie určitě sem tam jsem se zasmál.Ještě teď když se nudím pouštím si občas soundtrack.

plakát

Ledové království (2013) 

Pohádky tohohle typu jsem nikdy neměl rád vždy mi vadilo jak začali zpívat.Ale teď je miluji a čekám na to až začnou zívat.Hudba úžasná příběh jak bys sme. Vtipné scény a zároveň vyvolávající pocity.Vtipná Romantika stejně jako v Tangled doufám že natočí další podobné pohádky.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Bylo to moc pěkný ale jednička se mi líbila mnohem víc.Co se týče hudby tak ta se mi zas líbila o trochu víc než v jedničce a samozřejmě tu je víc akčních scén.Ale mě se jednička líbila prostě víc.A protože už vím jak všechno dopadne no skoro přeci jenom pár detailů pozměnili třeba v jedničce hromoví obři co změnili v dvojce říkat nebudu.Jestli si myslíte že jsem četl knihu tak ne.Vyprávěl mi to kamarád co jí četl.Naštěstí mi neřekl konec ale řekl mi děj takže nevím jak mě trojka překvapí.Ale jedno vím jistě předčí to všechny díly co se týče akční stránky.

plakát

Ranma 1/2 - Season 1 (1989) (série) 

Celý den jsem nesledoval nic jiného.Rozhodně je to jedno z nejlepších anime co jsem v poslední době viděl.Nikdy jsem neviděl nic co by se tomuhle podobalo.Chlapec co se mění na holku tak jednoduchý nápad ale přesto tak úžasný.Jen jedna věc mě totálně nasr...A to díl 18 Spoiler:každou chvíli tam byli ukázky z minulých dílů.Konec Spoileru.A jelikož jsem to vyděl v jeden den tak jsem si vše pamatoval a jen to přetáčel.To je ale moje blbost takže dávám nejvyšší hodnocení.Poslední věc co chci říct je že jsem moc rád že má seriál pokračování a není krátký ,ještě 170 dílů smíchu moc se těším.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Rozhodně nej. hodnocení.Super seriál co mě přenesl do minulosti a zároveň do fantazie.Určitě si přečtu knihu nehodlám čekat na další díly.Prostě chci co nejdřív vědět jak to skončí a kdo zůstane na trůně .Arya Stark postava kterou jsem si asi nejvíc oblíbil kdyby ta umřela tak by to pro mě už nebylo ono.

plakát

Fractale (2011) (seriál) 

Láska.Jak tu mám rád.Dlouho jsem žádně anime neviděl.Něco takového jsem potřeboval.Podle mě tenhle příběh skrývá víc než si někteří myslí.Možná je to trochu zmatené a šílené jak čtu v komentářích dole ale mě se to prostě líbí a své hodnocení nezměním.Poslední věc co chci říct je jak moc se mi líbila hudba moc mě to uklidnilo fakt pěkná hudba.

plakát

Another (2012) (seriál) 

Another je samé překvapení a spousta krve. Spusta způsobů jak může člověk zemřít nejlepší bylo asi když se napíchla na deštník. Nechybělo ani napětí toho tam bylo fakt hodně:kdo zemře,jak zemře,kdo je ten kdo to všechno způsobil. Pěkně jsem se pobavil takže dávám nejvýší hodnocení.

plakát

Stranger: Mukó hadan (2007) 

Pěkný příběh. Sice se dalo čekat jak všechno dopadne ale nějaké to překvapení se občas objeví. Bojové scény byli podle mě super hlavně ta spousta krve.Sice je tam spousta krve ale stejně mi to pří jde spíš jako pohádka pro děti.Samozřejmě musím pochválit i hudbu která do příběhu pasuje perfektně.