Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Prázdniny v Provence (2016) 

Volně plynoucí děj, který sem tam prolínají krásné panoramatické záběry Francie, ve kterém veškeré zápletky, které se vytvoří, se nijak nevyřeší. Veškerý humor z filmu je již obsažen v ukázkách.

plakát

Turbo (2013) 

Pěkná oddechová pohádka s chytlavým songem :)

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

O něco slabší než první díl. Trochu předvídatelný děj. Jediné co zajišťovalo zábavu byla nešikovnost mimoňů, ale díky tomu tam byl jednoduchý humor, který je vždy nejlepší. Na jedno zhlédnutí dobré, ale víckrát to už vidět nemusím.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Pořád si drží svojí úroveň. Napětí postupně graduje, což není u F&F žádným překvapením. Dokonce je to film, který si může připsat světový rekord s nejdelší ranvejí na světě. Docela jsem zvědavý o čem bude další díl. Sice film moc nepřekvapil, ale určitě mě na 130 minut zabavil.

plakát

Gympl (2007) 

Velmi povedená česká komedie. Skvělá ukázka českého humoru a důvtipu. Především vtipné školské prostředí. Už aby bylo pokračování.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Velmi dobrý nápad na pokračování pohádky. Občas i vtipné pasáže. Hlavně se mi líbilo jak je řešena minulost hlavních postav (diabetický Jeníček). Kéž by bylo více takových filmů.

plakát

Projekt X (2012) 

Velmi dobrý film, u kterého se člověk nepřestane jen tak smát. Nejlepší část a vlastně skoro celý film byl večírek. Doufám v další podobný film.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Jednoznačně nejlepší seriál všech dob. Své oblibě hlavně vděčí geniálnímu nápadu a vtipu, o který zde není rozhodně nouze. Dokázal bych se na tenhle seriál dívat pořád dokola. Jediný seriál, který se sním dokáže dnes rovnat, je Teorie velkého třesku.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Spíše akční film, díky převládající střelbě nad vtipem. Oproti předchozím dílům velmi slabé.