Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Obsahy (354)

Concordia

Concordia (2024) (seriál)

Svět, ve kterém jsou miliony kamer napojeny na systém umělé inteligence, který sleduje každý aspekt života občanů a trestnému činu zabrání dříve, než k němu dojde.

Falling in Love in Niagara

Falling in Love in Niagara (2024) (TV film)

Poté, co ji snoubenec před svatbou opustí, odjede Madeline (Jocelyn Hudon) k Niagarským vodopádům na líbánky bez něj. Tam znovu oživí svou dobrodružnou povahu, učí se nechat staré věci odejít a nachází novou lásku.

Home for a Royal Heart

Home for a Royal Heart (2022) (TV film)

Když přímořskému městečku Shaw Bay hrozí přestavba, realitní makléřka Erin (Brittany Bristow) udělá cokoli, aby ho zachránila. Na scénu přichází pohledný člen královské rodiny Theo (Dan Jeannotte), který hledá novou nemovitost. Háček je v tom, že svůj královský původ skrývá.

The Royal Nanny

The Royal Nanny (2022) (TV film)

Claire (Rachel Skarsten) je agentka MI5, která se stane královskou chůvou a musí překonávat výzvy, které ji na její misi čekají, aby zajistila bezpečí královské rodiny na Vánoce a odolala kouzlu prince Colina (Dan Jeannotte).

Dress for Success

Dress for Success (2023) (TV film)

Charlotte (Katerina Maria) byla kdysi uprchlicí, ze které je dnes módní právnička. Když se ocitne na špatné straně bitvy odborů, rozhodne se začít provozovat vlastní značku designerské filantropie.

Ghosts of Christmas Past

Ghosts of Christmas Past (2021) (TV film)

Ellie (Annie Clark) se od věštce dozví, že musí vyřešit svou minulost a urovnat vztahy se všemi, které před Vánocemi vyghostovala, a přitom objeví lásku.

Christmas Festival of Ice

Christmas Festival of Ice (2017) (TV film)

Emma (Taylor Cole) je odhodlaná udržet vánoční soutěž ve vytváření soch z ledu ve svém rodném městě naživu. Sežene sponzory a umělce, ale Nick (Damon Runyan), nejšikovnější řemeslník ve městě, nemá zájem soutěžit, dokud neuvidí, co Emma dokázala.

Jump, Darling

Jump, Darling (2020)

Začínající drag queen, který se vzpamatovává z rozchodu, utíká na venkov, kde najde svou babičku v prudkém úpadku, ale zoufale se snaží vyhnout místnímu domovu důchodců.

Trigger

Trigger (2010)

Deset let poté, co se cesty dvou rockových hudebnic rozešly, se tyto dvě ženy během jedné noci znovu setkají.
Trigger je příběh dvou rock'n'rollových žen, které kdysi spojovalo přátelství, kapela a spousta chaosu. Nyní, o deset let později, se opět setkávají a během jednoho večera znovu objevují přátelství, vzpomínají na rock'n'roll a vyvolávají chaos.

Insomnia

Insomnia (2024) (seriál)

Úspěšná žena Emma (Vicky McClure) se obává, že přichází o rozum, když dva týdny před čtyřicítkou trpí nedostatkem spánku. Jedině pátrání po pravdě o její bolestivé minulosti jí může pomoci najít odpovědi na otázky týkající se její současnosti.

Deadbolt

Deadbolt (2024) (TV film)

Mladá žena se pokouší o nový začátek. Kvůli nevysvětlitelným zmizením a mrazivým nočním ozvěnám ve svém novém domově se však ocitá na pokraji zdravého rozumu.

Invasive

Invasive (2024)

Když mladá žena, která tajně přebývá v honosném sídle miliardáře, narazí na temná tajemství, začne zoufalý boj o přežití.

A Stranger's Child

A Stranger's Child (2024)

Donna (Jessica Lowndes) se probudí v nemocnici se ztrátou paměti a s dítětem. Když se objeví zpráva o uneseném dítěti, Donna je postavena před otázku, zda je dítě její.

Killer Body Count

Killer Body Count (2024)

Když Cami její pobožný otec omylem považuje za závislou na sexu, pošle ji do izolovaného odvykacího centra. Když však na teenagery začne pořádat hon vrah, Cami si uvědomí, že její přežití a nezávislost jsou provázány způsobem, který si nikdy nedokázala představit.

Family Practice Mysteries: Coming Home

Family Practice Mysteries: Coming Home (2024) (TV film)

Bývalá vojenská lékařka se vrátí do rodného města a nastoupí do praxe rodinného lékaře, ale když je vtažena do řešení záhadné smrti pacienta, její poklidný život se změní.

The Tall Guy

The Tall Guy (1989)

Asistent protivného komika má kýchání vyvolané alergií, což mu způsobuje problémy v práci. Po setkání s roztomilou sestřičkou přijímá týdenní injekce. Po tuctu injekcí ji konečně pozve na rande.
Dexter King (Jeff Goldblum) je asistentem nepříjemného komika Rona Andersona (Rowan Atkinson). Dexter se zamiluje do Kate (Emma Thompson), krásné zdravotní sestry, kterou potká, když dostává injekce proti senné rýmě. Když ho Anderson vyhodí, získá Dexter hlavní roli v muzikálové divadelní verzi „Sloního muže“. Kate však Dextera opustí, když ho podezřívá, že má poměr s kolegyní ze souboru, a on ji musí získat zpět.

Longlegs

Longlegs (2024)

Agentka FBI při pronásledování sériového vraha odhalí řadu okultních stop, které musí vyřešit, aby ukončila jeho děsivé vražedné řádění.
Agentka FBI Lee Harker (Maika Monroe) je nadaným novým přírůstkem a byla přidělena k nevyřešenému případu nepolapitelného sériového vraha. Jak případ nabírá složité obrátky a objevují se důkazy o okultismu, Harker objeví osobní spojení s nemilosrdným vrahem a musí závodit s časem, aby ho zastavila dřív, než připraví o život další nevinnou rodinu.

Al-makhdu'un

Al-makhdu'un (1973)

Příběh tří mužů, kteří se snaží opustit svůj chudý a beznadějný život a získat práci v Kuvajtu, se odehrává v Iráku. Najmou si řidiče vodního náklaďáku, aby je v nádrži svého vozu ilegálně přepravil přes hranice...

Haunted Lives: True Ghost Stories

Haunted Lives: True Ghost Stories (1991) (seriál)

Sbírka skutečných duchařských příběhů, které namluvili Leonard Nimoy a Stacey Keach a režíroval Tobe Hooper. Po ztvárnění každého příběhu herci byly vedeny rozhovory se skutečnými lidmi, kteří jednotlivé příběhy prožili.

Reklama