Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Akční
  • Komedie

Zajímavosti k filmům (6)

Taxikář

Taxikář (1976)

Ve scéně, kdy Iris (Jodie Foster) sedí s Travisem (Robert De Niro) na snídani, má v jednom záběru stranice brýlí přes vlasy, ale v dalším záběru je má pod vlasy.

Zkrocená hora

Zkrocená hora (2005)

Když si Ennis (Heath Ledger) a Jack (Jake Gyllenhaal) povídají u jezera o Mexiku, má v jednom pohledu Ennis na tváři černé smítko, ale v záběrech ze dalších dvou směrů ji má čistou.

Ninja Assassin

Ninja Assassin (2009)

V 54. minutě jeden z vyšetřovatelů říká, že Raizo (Rain) nevypadá jako zabiják, ale spíše jako člen chlapecké kapely. To lze brát jako narážku na Raina, který se vedle herectví věnuje také hudbě.

Wangan middonaito the movie

Wangan middonaito the movie (2009)

Když Akio (Yûichi Nakamura) poprvé nabourá se Zetkem, je jeho kapota v garáži stejně zničená, jako když si ho přivezl z vrakoviště.

Velká nádhera

Velká nádhera (2013)

Když vychází Orietta (Isabella Ferrari) z bazénu a sáhá po ručníku, je na zemi vidět mokrá cestička od bazénu k lehátku a do domu.

Stalingrad

Stalingrad (1993)

Protože v době natáčení nebyl ve střední Evropě sníh, dostala produkce pokyn celé natáčení přesunout do týdne do Finska za polární kruh. Tanky byly převáženy letecky, ruským letadlem z letiště Ruzyně. Přesun tanků Prahou a naložení do letadla muselo proběhnout v noci a stavěla se kvůli tomu na letišti ranvej ze dřeva, aby nedošlo k poškození asfaltu.

Reklama