Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Californication

Californication (2007)

Je těžké najít v paměti lepší seriál..zpitý a zhýralý Hank Moody jede po všem, co se hýbe, ač miluje jen a jen jednu ženu. David Duchovny je tu opravdu v plné formě, skvěle napsaná role mu doslova padne "jak prdel na nočník"..bez suchého humoru, spousty alkoholu a kouře si tenhle snímek ani nedokážu představit. Když tak nad tím přemýšlím, tak mi jeho postava připomíná Travoltu ve filmu Love song for Bobby Long..až na to, že tady je to ještě povýšeno všudypřítomným sexem.

Black Books

Black Books (2000)

Black Books, těžko by se mi tento seriál mohl vyhnout. Když jsem shlédl první díl, nevěděl jsem, jestli si tvůrci dělají srandu, nebo to myslí vážně. Od druhé čtyřiadvacetiminutovky jsem již na pochybách nebyl a seriál mě pohltil tak, jako dlouho předtím žádný. Anglický humor se zde doslova předvádí světu, zážitek to pro mě byl navíc umosněný o to, že jsem zrovna v tu chvíli začínal psát svou první knihu:-)

Anatomie lži

Anatomie lži (2009)

Čekal jsem dlouho, než jsem se dal do tohohle komentáře. Seriál je ještě pořád v natáčení, což je super, pořád se mám na co těšit. Tim Roth mi zase dokázal, že je to pan herec. Kdo by neznal jeho skvělou roli ve filmu Čtyři pokoje od Tarantina a Rodrigueze. Tahle role mu taky vyloženě sedla, může chodit jak chce, může si sednout a doslova se "vyprasit", no a navíc umí naprosto kouzelnou věc. Rozlousknutí případů jen podle toho, jak se lidé tváří?? Nic podobného nikdy nikdo nenatočil a tím si navždy vzal jedno prvenství. Neuplyne týden, abych nezkouknul nějaký díl (a ii zde se mi potvrzuje, že opakování je matkou moudrosti). Dokonale koukatelná show.

Ve jménu vlasti

Ve jménu vlasti (2011)

Konečně zase po dlouhé době seriál s nábojem. Seriálů detektivního ražení moc není. A tenhle je navíc tolik reálný. Claire Danes je v hlavní roli neuvěřitelná. Stejně tak jako ostatní herci. Jednou jim fandím, jindy zase naopak. Skvěle napsané i natočené a odehrané.