Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (44)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Scénář je sice víceméně hovadina, ale zase je zábava po letech vidět znovu v akci roboarnolda. A protože jsem nekoukal na trailery (které vyzrazují naprosto všechno zajímavé asi do 3/4 filmu), děj mě místy i překvapil.

plakát

SpongeBob v kalhotách: Film (2004) 

Po polovině filmu jsem tomu chtěl dát jen čtyři hvězdičky jako za dobrou epizodu Spongeboba z časů, než začal seriál upadat. Ale pak přišel Hasselhoff.

plakát

Kameňák 3 (2005) odpad!

Aby mi chování postav a humor v tomhle filmu nepřipadaly podřadné, musel bych být žák maximálně druhého stupně základní školy.

plakát

Král bojovníků (2010) odpad!

Až do dneška jsem nevěděl, že existuje film podle mé oblíbené série videoher. ...a po dnešku vím, že to tak mělo zůstat. Autoři se asi účastní soutěže "Kdo zprasí předlohu hůř než u Street Fightera."

plakát

Shaggy a Scooby-Doo na stopě (2006) (seriál) 

Tohle že má nižší hodnocení než scoobyhovadiny z 80. let? Je pravda, že "nanotechnologie" je dost absurdní nápad, ale to je v tomhle seriálu skoro všechno. A právě proto je tak vtipný.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Děj, který zvládnu v komiksu přečíst za pár minut, se tady roztahuje na dlouhé hodiny, čímž vzniká zbytečná nuda.

plakát

PanMáma (2013) (seriál) odpad!

Odumírá mi mozek, protože se marně snaží přijít na to, co má být na téhle komedii komediálního. Nejvyšší pan Rumun asi odešel z Novy, protože měl strach, že ho zlynčuje dav, který bude chtít vrátit zpět drahocenných 30 minut strávených sledováním téhle hrůzy.

plakát

Daltoni (2004) 

Hvězdičku dávám za to, že se film vzhledem aspoň trochu podobá předloze. V komiksech (minimálně těch, které psal Goscinny) končí každá stránka nějakou vtipnou situací. Tady je místo toho jen dementní šaškování, ještě horší než v prvním Asterixovi.

plakát

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 

Když jsem se nedávno znovu díval na epizodu 1, překvapilo mě, že byla lepší, než jsem si pamatoval. A protože jsem měl v hlavě zafixováno, že dvojka byla lepší než jednička, těšil jsem se na další příjemné překvapení. Ale to se nekonalo. Můj mozek po všech předchozích sledováních ep. 2 asi okamžitě vymazal všechny vzpomínky na scény s rozkvetlou loukou a podobné "milujitě" zpomalovače filmu. Epizoda tak u mě klesla v pořadí oblíbenosti Star Wars na poslední místo ze šesti.