Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Deníček (4)

Mama

Horror který mě vzal u srdce! Popravdě obrečela jsem ho - tohle pochopí jen matky (doporučení - koukat v tlupě 2-3 matek - můžete se držet za ruce a plakat)

Mama

Vlk z Wall Sreet

No konečně! Mám za sebou tříhodinovou dávku humoru, prachů, sexu a drog. Leonardo je čím dál věští a větší herec. Z jeho výkonu jsem byla naprosto nadšená. (A to nepatří k mým hereckým idolům .... asi nad ním ještě zauvažuji :-D)

Vlk z Wall Sreet

Zastav a nepřežiješ

Jak já mám ráda Jasona, ale tohle byl snad jeho nejhorší film, který jsem doposud viděla. Čekala jsem akčňák u kterého se budu kousat do rtů, a místo toho jsem se smíchy bila pěstmi do stehem. Hodnotila jsem jednou hvězdičkou a to jen pro jeho úžasný zadek v nemocničním andílku, scénu se stojícím penisem a za kouření v autě. Jinak plytký film, bez špetky adrenalinu. 

Zastav a nepřežiješ

Million Dollar Baby

Včera jsem si pobrečela u tohoto filmu. Eastwoodovi filmy, tedy zatím ty, které jsem viděla, mě hluboce zasáhly. Hlavní hrdinka měla až nelidsky kladný charakter, který se nehodil k tak tvrdému sportu. Osud - konec Maggie po posledním zápase byl předpokládatelný, ale přesto velmi dojemný. Tak dnes sedím v práci s oteklými víčky a bolestí hlavy.

Million Dollar Baby