Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama

Poslední recenze (2 508)

plakát

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024) 

Letos ty filmy s velkým potenciálem ho nedokážou splnit zklamal postupně Godzilla x Kong: Nové impérium a zklamaly i nové Království Planeta opic  ani tohle mě neuspokojilo tak jak jsem čekal . Spoilery Origin Furiosi je ve zkratce takový , že žila na nějakém místě kde byla hojnost potravy došly tam nějací chlápci  a unesly ji  s tím, že chtěly , aby jejich veliteli Dementovi řekla kde to je. Za ní vyrazila její matka a ty co ji unesly zabila Dementos ji chytil a zabil a nechal si Furiosu s tím, že po ní chtěl, aby mu to řekla ona na něho, ale srala a nemluvila. Dementos pak objevil citadelu a chtěl ji dobít to mu nevyšlo tak zjistil kde mají pevnost co jim dodává palivo a získal ji tím pádem začal vyjednávat s Immortusem (záporák z Mad Max Fury Road) a chtěl po něm palivo  a cisterny pro své muže Immortus na to přistoupil, ale za to chtěl Furiosu a dementusova mechanika (tohle nedává smysl proč by mu  dal ženskou co ví o zemi zaslíbené a mechanika co mu byl do té doby užitečný?)  tak, že se Furiosa dostala k Immortusovi. Ten na na sral ani mu nechyběla (ačkoliv ženské jsou zde jen na plodění děcek a nikoho za celý film nenapadne s ní děcko mít) a ona se jednoho dne dostala z ničeho nic na vyšší funkci z té vyšší funkce se dostala k chlápkovi co vezl cisternu spolu s ním jediná přežila a stala se tím čím byla v Mad Max Fury Road (Víte jak jsou ty originy, že někdo si získá svou sílu svou pílí , inteligencí a umem tak tady je to opak ona má při první příležitosti štěstí, že je nejmenší a při druhé, že jediná s tím co řídil přežije útok na tu cisternu). Mezitím  vybuduje Immortus další pevnost a Dementos ji pak napadne a táhne na citadelu zničí i tu základnu kde předtím byl. Pak začala  40 denní válka (tohle je nejhorší část  filmu nic zde nevidíme a je to odbyté zhruba v minutě) Furiosa zde asi nic nedělala (jen si dávala roboruku) a poslední den si dojela na bojiště s 3 kolovým autem  Immortusovi lidé  jí nasadily čtvrté kolo a ona odjela zabít Dementuse. Tohle nedává ani smysl Dementus zničil Immortusovi zásobování  a nejspíše měl i převahu na venkovním prostranství tady se to ani neřeší a hned zde vidíme jak Dementus pořád utíká (Mohly tam dát aspoň dovětek po 40 dnech.   Jaký měla teda ta scéna s tím kolem smysl, když se tam proti nikomu nebojovalo a proč v těch bojích Furiosa nebyla v té době byla zkušená bojovnice proč by ji Immortus tam neposlal byl debilní asi ano ?) Pak ho chytne a potrestá a ani to  diváka neuspokojí jelikož do něj nějak zasadí pecku (co ještě plodí i po cca více jak 10 letech) a nechá ho žít. Po filmové stránce se to dá pokud nad tím začnete přemýšlet je to snůška sraček a blbostí na konci  Vás ještě Miller nasere tím, že  tam dá záběry z Mad Maxe Fury Road . Navíc zhruba posledních 20 minut kdy čekáte zde Dementuse   zabije nebo ne Vás unudí tím jak se táhnou a nic se tam neděje . 60 procent P.s. cisternou bránu neprorazíte, ale posraným monster truckem ano dobře no.

plakát

Three Blind Mice (2023) 

Feťačka jede s rodinou na ozdravný pobyt někde do lesa tam , ale řádí 3 mutantíci  z nichž jeden nějak ovládá na povel myši (nevysvětleno jak) a ti jich zabíjejí. Každý/á z herců/hereček hrál/a v Medvídkovi Pů krev a med nebo v jeho pokračováních tak, že nic světoborného nepředvádí, ale zase je to místy krvavé a nenudí to. Mínus bohužel za gore ve scénách s rozšlápnutou hlavou, cgi myši   ,  za ten oheň ten vypadá příšerně a otevřený konec (jak to kurva přežil?)   40 procent

plakát

Drahý Davide (2023) 

To hodnocení je přehnané jsou daleko horší horory co mají přes 50 procent a jsou horší než tohle. Malý kluk si na internetu sdílí různé nechutné obrázky lidi mu tam píšou, že je magor a divný a ať se zabije on to nechápe proč tak se na tom internetu stane závislým  pak za ním dojde otec a nadá mu, že je tam pořád on se naštve a zabije ho  dojde tam matka a omráčí toho kluka tím pádem skončí v komatu po více jak 20 letech se probere a pak zemře  pak matce  z toho hrábne a zavřou ji do psychiatrické nemocnice kde se zabije. Posuneme se dopředu a sledujeme chlápka co si kreslí komiksy a vydává je tam mu píšou komentáře i lidi co se jim to nelíbí (asi neznal věci  jako je ban nebo vyhození ze skupiny) a on jednomu z nich odepíše ať se upálí akorát , že to je ten duch toho kluka  a on ho pronásleduje. Tak si to chlápek natáčí a píše o tom blog a mezitím se ho ten duch snaží zabít. Líbí se mě , že to podané i skepticky a jsou tam lidé co na duchy nevěří je tam zmíněný i darkweb bohužel po hororové stránce je to nic moc jen vidíme kluka s chybějící částí hlavy , ale za to to  má pěkné kočky (4nohé). Závěrečná scéna potěšila. 40 procent je tak optimální 20 přidám za to, že je to podhodnocené.

Poslední hodnocení (3 627)

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

26.05.2024

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024)

25.05.2024

Three Blind Mice (2023)

24.05.2024

Drahý Davide (2023)

24.05.2024

Garfield ve filmu (2024)

22.05.2024

První znamení: Přichází satan! (2024)

20.05.2024

Sting (2024)

19.05.2024

Jednorožec Thelma (2024)

18.05.2024

12 Hours (2022)

18.05.2024

Reklama