Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama

Poslední recenze (2 497)

plakát

Nevěstina máma (2024) 

V roce 2022 měl v kinech premiéru film Vstupenka do ráje (2022) bylo to o tom, že chlap požádal ženskou o ruku a měly se brát v Bali . Přijely tam její rodiče a zjistilo se , že spolu něco měly. Netflix tuhle šablonu vykradl jen změnil Bali na Phuket (Thajsko) a místo George Clooneyho a Julie Roberts  do toho najal Brooke Shields a herečku co se proslavila v seriálu iCarly (seriál) (2007). Jinak tohle je slabší na začátku sice zaujme singl od Davida Guetty  , ale pak už z hudby nic  filmově je to to samé jak prvně zmíněné akorát bez humoru a přidaly tam sociální sítě , nějakou koordinátorku svateb a homosexuály . Chválím tak prostředí s opakovaným záběrem místa kde se točil James Bond (už nevím, který díl)  a ten hlavní pár. 40 procent pokud jste neviděli Vstupenku do ráje dejte si libovolný počet hvězdiček do plusu.

plakát

Frogman (2023) 

Mám rád found footage , ale tohle se nepodařilo. Kluk viděl jako malý s rodinou frogmana (120 centimetrů vysoký tvor prý s kouzelnou hůlkou co ovládá mysl prý) a natočil si ho video zveřejnil a to město kde ho viděl se zviditelnilo a stalo se turistickou atrakcí .  On potom natáčel béčkové fantasy a lidi si z něho začali dělat srandu on se naštval jako dospělý  nabral kamaráda a ženskou co s ní kdysi něco měl a šel to natočit znova (proč to neudělal dříve film neřeší) . Předně je špatný námět na začátku ten frogman vypadá spíše roztomilý než děsivý a pak je problém s filmem kdy většinou vidíme 3 lidi jak se vyptávají místních (styl Blair Witch) navíc žádný policajt by se nenechal natočit jak Vás vydírá a názor, že tu kameru neviděl neberu věděl velice dobře co tam dělají. 20 procent  za tu ženskou co je vtipná jelikož  jí došlo v čem hraje a dělá si z toho srandu a za zhruba posledních 15 minut. P.s. potitulkovka Vás jen nasere nekoukejte na ni.

plakát

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024) 

Nikdy jsem nebyl fanda Krotitelů duchů tak, že nemám na tohle ani nostalgii (na rozdíl třeba od Jurského parku) jednička byla asi nejlepší z dvojky si pamatuji maximálně Sigourney Weaver   ženská verze je zločin proti lidstvu se zrůdičkami a díl předtím se dal , ale žádná hitparáda tohle je spíše průměr. Režíroval Keenan co má na kontě V tom domě straší! (2006) nebo třeba remake Poltergeista (2015) tak, že spíše průměrný režisér a jde to vidět. 2/3 filmu jsou takové , že se zde buduje záporák a řeší jejich práce, že dělají velké škody  a , že ta 15 letá je moc mladá na krotitelku duchů (dejme tomu, že se to odehrává po roce od předchozího dílu  tam měla 14 a nevadilo to zajímavé) pak jsou zde další minimálně tři duchové , ale ty asi nevadí  . Ta 15 letá  má navíc kamarádství s   duchem holky co uhořela a ptá se jí jaké je to umřít, aby na konci z ničeho nic to zkusila  což předchozí děj popírá a je to asi tak podobné jako kdyby se Vás ptal vegan jaké to je jíst maso a na konci si ukrojil plátek šunky a ten duch holky je jaká to náhoda kamarádka i záporáka . Ten se zde objeví tak 15 minut z ničeho nic zabije jednoho chlápka , nasadí si rohy (tohle mě připomnělo záporáka z Black Adama (2022))   a jde bojovat tam se sestaví předtím celý tým staří a noví a porazí ho. Cením si , že stará sestava předvede více než v minulém díle a není tu pro smích (až na tu ženskou) a konec má trochu hororovou atmosféru záporák vypadá jako by si odskočil zatím z posledního Hellboe: Královna krve (2019) , ale má málo prostoru navíc je divné , že jednou mluví anglicky a jednou sumersky nebo jak to bylo. P.s. ta holka pomohla těm policajtům byly tam i svědci ano zničily se tam policejní auta , ale ona nemohla za to, že ten duch skočil na ně a oni je za to vyhodili a je ukončily navíc ukončili takovým způsobem , že jim dali pouze zámky na tu jejich pracovnu ani auta jim nezabavili.  P.s. 2 Rudd je zde příšerný byl i v minulém díle , ale tady ještě více a potvrzuje to co jsem psal už kdysi tyhle herci z Marvelovek kromě nich jsou příšerní tady bych dával zlatou malinku (horší je už pouze pán ohně)  jinak  oceňuji opět marshmallowce. P.s. 3 proč ty duchy vůbec vypouštěl vůbec mu nepomohli sám byl tak op, že je dal všechny  , ale asi si musí obhájit případně další díl   40 procent snad další díly nebudou.

Poslední hodnocení (3 615)

Nevěstina máma (2024)

10.05.2024

Frogman (2023)

10.05.2024

Krotitelé duchů: Říše ledu (2024)

08.05.2024

A přišli v noci... (2022)

07.05.2024

Maturitní ples (2024)

07.05.2024

Damaged (2024)

05.05.2024

Breathe (2024)

04.05.2024

Havěť (2023)

04.05.2024

Tarot (2024)

03.05.2024

Reklama

Časové pásmo bylo změněno