Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 595)

plakát

Tři mušketýři: Milady (2023) 

Druhý díl Mušketýrů se nese v duchu prvního dílu a to je dobře. Byť je to trochu víc zamotané a musím říct, že jsem měl z prvního dílu lepší pocit, tak je to skvěle natočené a má to neskutečný spád. Za mě se tato nová verze celkově velice povedla

plakát

Warhorse One (2023) 

Co si budem nalhávat, je to těžká vykrádačka za málo peněz. Akce nebyla sice špatná, ale bylo to zbytečně dlouhé. Ač mám Stronga rád, tak o nějakém tom herectví se moc mluvit nedá a ta malá holčička mi byla hrozně nesympatická.

plakát

The Siege of Jadotville (2016) 

Upřímně jsem od filmu nic moc nečekal. Začátek byl trochu pomalejší a Irům je fakt blbě rozumět, ale po chvíli se z toho stala velice slušně natočená válečná podívaná, byť se zjevně nižším rozpočtem, ale bylo to fakt fajn. O to víc pak člověka dostane, když si přečte dovětky na konci filmu.

plakát

Přátelé z dovolené 2 (2023) odpad!

Na tohle se fakt už nedalo koukat. Blbé a nudné a to jsem vydržel celých dvacet minut.

plakát

Knox Goes Away (2023) 

Tak nevím, jestli chtěl Keaton diváky unudit k smrti nebo jim způsobit demenci, kterou trpí jeho hrdina. Mohlo to být zajímavé, ale není. Bohužel to nebylo ani o těch hereckých výkonech. Slabá nuda.

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Moc pěkné zpracování Dumasovi klasiky. Je to temné, špinavé, žádné nabarvené šílenství a kýč. Má to neskutečný spád, akce je vynikající a k tomu super kamera a hudba. Za mě paráda.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Druhá část Snydrova paskvilu je opět hrůza. Nebýt druhé poloviny, která je jedna velká bitva, byť hrozná, tak bych dal odpad. Herci děsní, scénář extra děs a alespoň výprava byla fajn, byť scény se zpomalenými záběry, jak černoch kosou seče na poli, jsou jak z budovatelských filmů minulého století.

plakát

To Catch a Killer (2023) 

Celkem slušný thriller, který by mě býval zaujal víc, kdyby hlavní roli nehrála Woodley. Mendelsohn byl fajn, i atmosféra, ale nechápu, proč je do všech filmů cpána ta genderová rozmanitost a duševní labilita. Upřímně by mě zajímalo, který policejní sbor by přijal kandidáta, který se sebepoškozuje, má sebevražedné tendence a fetuje.

plakát

Plán pro rodinu (2023) 

Úsměvná akční komedie, která není zas tak vtipná a akce není kdovíjak dobrá. Zbytečně zdlouhavé a ani Wahlberg to zrovna nezachrání. Škoda.

plakát

Barvy (1988) 

Mohl to být zajímavý film, ale to by za kamerou musel stát lepší režisér než Dennis Hopper. Herci jsou až na Duvalla příšerní, Penn je vyloženě nesnesitelný. K tomu opravdu příšerná hudba a určitě tomu nepomohl ani česky dabing, který byl snad nejhorší jaký jsem kdy slyšel.