Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Obsahy (68)

The Legend of ShenLi

The Legend of ShenLi (2024) (seriál)

Shen Li (Zanilia Zhao) se vzepře dohodnutému manželství, se kterým nesouhlasí, a při následném střetu je zraněna a skončí ve své zvířecí podobě ve světě smrtelníků. Ti vznešeného fénixe považují za tlustou oškubanou slepici, vhodnou maximálně do polévky. Na trhu si ji pak koupí Xing Zhi (Kenny Lin), který se sice na první pohled jeví jen jako nemocný člověk, který se o své okolí moc nezajímá, ale stejně jako Shen Li i on skrývá nejedno tajemství.

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 2

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 2 (2021) (série)

Fukamachi Naoya a Takatsuki Akira se znají již rok. Stále se zabývají různými záhadami a důvěřují si natolik, že sdílejí i svá tajemství z dětství. Momentálně se věnují sériím pohřešování, které by mohly mít spojitost s Takatsukiho minulostí a mohly by tak přinést dlouho hledané odpovědi.

Flight to You

Flight to You (2022) (seriál)

Cheng Xiao (Songyun Tan) už chybí jen krůček k tomu, aby se jí splnil sen a on se stala pilotkou. Letecká společnost, pro kterou pracuje, se ale rozhodne její oddělení zrušit a osazenstvo přesunout. Ona sama tak bude muset za svůj sen ještě hodně bojovat. Platí to o to víc, když dostane velice přísného instruktora, který má o pilování jasnou představu. Představu, kterou Cheng Xiao bohužel nesplňuje.

Forever Love

Forever Love (2023) (seriál)

Lin Xin Tong má vše, co si jen dívka může přát. Je bohatá, má milujícího otce, nejlepší přítelkyni a oddaného snoubence. Když se její život náhle otočí vzhůru nohama, tak najednou zjistí, že nic není takové, jak si myslela, a pokud si chce najít v životě své místo, musí se postavit na vlastní nohy a zjistit, komu na ní opravdu záleží a kdo ji jen využívá.

The Lost Tomb 2: Heavenly Palace on the Clouds

The Lost Tomb 2: Heavenly Palace on the Clouds (2021) (seriál)

Poté, co se Wu Xie probudí v nemocnici, je postaven před dilema, zda vůbec může věřit svému nejbližšímu příbuznému. I přes všechny své pochybnosti se vydá společně se svými přáteli až ke korejským hranicím hledat palác ukrytý v podzemí. Není ale jediný, kdo se o tamní poklady zajímá. Na cestě se potká se starými známými, ale i s novými tvářemi. Všichni se totiž snaží rozluštit tajemství, která jsou v podzemí ukryta.

Open the Coffin

Open the Coffin (2022)

Kapitán Shen Chun He sám sebe viní, že zapříčinil zmizení a pravděpodobnou smrt svého mentora, který se zajímal o okruh vykradačů hrobek. O to více se proto položí do případu, který do této oblasti rovněž spadá. To ještě netuší, že bude postaven před události, které budou zkoušet jeho racionální uvažování.

Mysterious Lotus Casebook

Mysterious Lotus Casebook (2023) (seriál)

Je tomu již deset let, co se odehrál souboj mezi dvěma nejsilnějšími bojovníky své doby a jejich klany. Výsledkem tohoto střetu byly ztráty na obou stranách, rozpuštění jednoho z klanů, stažení do ústraní toho druhého a zmizení obou jejich vůdců. Li Xiang Yi i Di Fei Sheng (Aero Xiao) ale přežili. A zatímco Li Xiang Yi se vzdal celé své minulosti i jména a jako potulný doktor Li Lian Hua (Yi Cheng) křižuje zemi, Di Fei Sheng využil čas k nabrání sil a nemá jiný cíl než najít svého oponenta a dokončit jejich souboj. Jméno Li Xiang Yi má totiž i po letech stále svůj zvuk i obdivovatele. Jedním z nich je i Fang Duo Bing (Joseph Zeng), který se považuje za jeho žáka. Cesty všech tří se ale velmi brzy zkříží a jejich osudy propletou, protože události z doby před deseti lety totiž ještě nejsou vyřešeny, ba právě naopak, vše teprve začíná.

Enigma

Enigma (2023) (seriál)

Studovat na téhle škole je vážně těžké, s tím by Fa (Prim Chanikarn Tangkabodee), jedna z nejlepší studentek, mohla jen a jen souhlasit. Její spolužačky jsou unavené, přetažené a vystresované. Každá chce podat nejlepší výsledek, a tak se není co divit, že se občas stane nějaká nehoda. To, co se ale teď děje, je ale už trochu divné, stejně jako nově příchozí učitel Ajin (Metawin Opas-Iamkajorn). A to by nebyla Fa, aby se nesnažila věcem přijít na kloub.

A League of Nobleman

A League of Nobleman (2023) (seriál)

Zhang Ping a Lan Jue jsou sice velice rozdílní a při svém prvním setkání si zrovna nepadli do oka, ale osud je stejně svede dohromady, jen aby oba dva zjistili, že vyznávají stejné hodnoty. A nejen to. Sirotek Zhang Ping, který se připravuje na složení státní zkoušky a přes den prodává na ulici nudle, se velmi rád zabývá řešením různých záhad, je v společenské interakci poněkud neotesaný. Lan Jue je naproti tomu velice uhlazený politik, který se tajně snaží zjistit, co předcházelo smrti jeho otce. Na první pohled tak nemají nic společného, ale jen na první pohled.

Sinsawa Agassi

Sinsawa Agassi (2021) (seriál)

Lee Young Guk (Hyeon-woo Ji) je ředitel významné korporace, otec tří dětí a vdovec, který se ještě nepřenesl přes smrt své ženy. Jako potřebnou výpomoc k dětem si najme mladou slečnu, která velice nutně shání práci. Park Dan Dan (Se-hee Lee) po velké hádce právě odešla od rodiny a je za nové zaměstnání velice vděčná. Bude se ale muset vypořádat nejen se vztahy v zaměstnavatelově rodině, ale i v té své. K tomu všemu se i přes věkový rozdíl Lee Young Guk a Park Dan Dan začnou sbližovat, což nelibě nese nejedna žena, která si na bohatého vdovce dělá zálusk.

Romance with Blind Master

Romance with Blind Master (2023) (seriál)

Ren Hao Ming má jako nejstarší syn na starosti úspěšný rodinný podnik a v dohledné době i svatbu s Ruan Xin Xin. Když ale v důsledku nehody Ren Hao Ming oslepne, Ruan Xin Xin chce z dohodnutého sňatku vycouvat a místo sebe nastrčí své dvojče Ruan Qing Tian. Ta s touto šarádou souhlasí jen proto, aby ochránila svého otce.

Chinese Pilot

Chinese Pilot (2019)

Natočeno podle skutečné události. Let č. A319 z Číny do Tibetu zpočátku vypadal zcela normálně. Jenže 40 minut po startu náhle praskne sklo v pilotní kabině. Celá posádka se tak musí vypořádat nejen s nedostatkem kyslíku a panikařícími cestujícími, ale i blížící se bouří.

Lao jiu men zhi qing shan hai tang

Lao jiu men zhi qing shan hai tang (2022)

Uběhlo již deset let od doby, kdy se Zhang Qi Shan zapřísahal pomstít smrt svého otce i pronásledování celé své rodiny. Přijíždí do města Čchang-ša, aby se stal pobočníkem člověka, který měl veškeré jeho utrpení na svědomí. Velmi záhy se seznámí s mladým operním zpěvákem Er Yue Hongem. Osudy jejich rodin i jich samotných se tak protnou.

The Blood of Youth

The Blood of Youth (2022) (seriál)

Lei Wu Jie (Ao Rui Peng) je mladý nadějný šermíř, který se vydal do světa získat nové zkušenosti a udělat si tak jméno. Při jednom ze soubojů nechtěně poničí hostinec, jehož majitel Xiao Se (Hongyi Li) po něm požaduje finanční odškodnění. Lei Wu Jie je bez peněz, ale souhlasí, že spolu vyrazí na cestu a dlužnou částku mu opatří. Při svém putování narazí na spoustu zajímavých a schopný bojovníků, získají nejednoho přítele, ale hlavně poznají sami sebe.

Checkmate

Checkmate (2022) (seriál)

Si Ti Yan (Yitian Hu) je velice schopný právník, který ale po posledním prohraném soudním sporu zjišťuje, že být nositelem práva v době, která si práva neváží, jej nijak netěší. Proto velice ochotně přijme nabídku svého bývalého učitele, aby s ním spolupracoval na blíže nespecifikované věci. Opouští proto Peking a jede vlakem do Charbinu. Vlakem, který není ničím jiným než Orient Expressem.

Being a Hero

Being a Hero (2022) (seriál)

Aby očistil jméno svého otce, kterého policie po jeho smrti označila za drogového dealera, vydává se Wu Zhen Feng (Xiao Chen) na vlastní pěst pátrat mezi drogové kartely. A na tři roky se po něm slehne zem. Když se znovu objeví, je Chen Yu (Yibo Wang), policista z protidrogového a jeho přítel z dětství, postaven před zásadní otázku. Je Wu Zhen Feng pořád tím stejným člověkem, kterého znal, nebo se z něj stal člen kartelu a tím pádem jeho nepřítel?

Master Devil Do Not Kiss Me

Master Devil Do Not Kiss Me (2017) (seriál)

Život An Chu Xiae (Fair Xing) se obrátí vzhůru nohama, když jí na následky nehody zemře matka, a ona je svěřena do péče bohaté a vlivné rodiny Han. Chu Xia tak začne chodit do vybrané školy a bydlet pod jednou střechou s Han Qi Luem (Hongyi Li), se kterým jsou už od prvního setkání na nože.

The Lost Tomb 2

The Lost Tomb 2 (2019) (seriál)

Už je to nějaká doba, co Wu Xie naposledy slyšel o svém strýci. A když se dozví, že se jeho strýc účastnil podmořského archeologického výzkumu a od té doby o něm nikdo neslyšel, neváhá, a se svými přáteli se vydává po svém strýci pátrat. Netuší ale, že v podmořské hrobce nalezne více otázek než odpovědí.

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 1

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 1 (2021) (série)

Fukamachi Naoya (Júta Džingúdži) se jako kluk kvůli nemoci nemohl účastnit festivalu, na který se tak těšil. Když se ale pozdě v noci probudí, tak zjistí, že festival ještě trvá. Proplíží se proto ven, aby se na něj zblízka podíval. Až pozdě zjistí, že se účastní setkání, na které nebyl pozván. Jako trest si z osudné noci odnese schopnost rozpoznat lidské lži, což mu přinese jen osamělý život bez přátel a rodiny. Situace se ale změní v okamžiku, kdy se na univerzitě potká s profesorem zajímajícím se o lidovou kulturu a vše tajemné a nadpřirozené. Jak se zdá Takatsuki Akira (Kei Ino'o) se o Fukamachiho velice zajímá, sám totiž též skrývá nejedno tajemství.

My Dear Brothers

My Dear Brothers (2021) (seriál)

Shi Xia již rok hledá svého nezvěstného bratra. Když proto dostane anonymní tip, okamžitě se vydá po nové stopě. Stačí ale jediné šlápnutí do louže a rázem se ocitne v alternativním světě, kde momentálně vrcholí přípravy na volbu představeného z řad elitních rodů a klanů. Hou Chi je jedním z předních adeptů, ale jeho přesvědčení bylo nahlodáno nedávným střetem s jiným kandidátem z obávaného klanu. Ten jeho potenciální výhru odmítl jako nemožnou, protože neví, jaké to je mít mladší sestru. Hou Chi se proto rozhodne si sestru opatřit a náramně se mu proto hodí, když se před ním vynoří právě Shi Xia.

Reklama