Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Možná že Big Bang se opravdu plně docení až když jim dáte druhou šanci a seriál se trošku rozjede...udělal sem to a nelituju toho, tolik narážek na tolik mejch oblíbenejch věcí + sympatičtí (anti?)hrdinové + krásná Penny + originalita každým coulem. EDIT: poslední série ztrácí své kouzlo a pomalu se propadá do všednosti průměrných seriálů, nejvíce mě vytáčí proměna Howarda, ze kterého se stala tuctová postava bez nějakých vlastních charakterových rysů.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Od 5. dílu 1. série, ve kterym přišlo několik opravdu hodně silných scén se rozjíždí parádní hra plná intrik, silných momentů a živých postav, které jsou fakt perfektně zahrané a herci ke svým rolím typově sedí na jedničku. Výprava na televizní seriál opravdu ohromující, úvodní titulky jsou už jen taková třešnička na dortu. 1.Série 100% 2.Série 90% 3.Série 90% 4.Série 95% 5.Série 80% 6.Série 90% 7.Série 80%

Father Ted

Father Ted (1995)

Úžasnej sitcom, ukazující náboženství, a kněze vůbec, v tak trochu jiném "světle" (i když, kdo by si o irskejch kněžích nemyslel něco podobného). Pro mě je ten zážitek o to větší, že jsem byl nedávno v Irsku, a narážky na místní obyvatele, lokality, zvyklosti a počasí mě bavily o to více. Na song My Lovely Horse nikdy nezapomenu. Poslední chvíle poslední epizody jsou sice trochu smutnější, jinak se ale po celej seriál jede na plný koule. Black Books sice Father Ted nedožene, ale k zadku jim čuchá slušně, IT Crowd jsou o kolečko vzadu (Když taky srovnám Linehanova další díla). A Dermot Morgan pro mě bude ode dneška jeden z nejlepších a nejsympatičtějších herců-komiků co kdy brouzdal touto planetou, škoda jen že minulý čas je v této větě na místě:(.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Po půlce 5, série jsem se ujistil o oprávněném plném hodnocení, hlavně díky nápadové nevyčpělosti.