Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (8)

Avengers

Avengers (2012)

Při natáčení jedné souboje mezi Lokim (Tom Hiddleston) a Thorem (Chris Hemsworth) nebyl režisér Whedon stále spokojený s výsledkem: scéna mu připadala málo intenzivní. Pro kýžený efekt tedy Hiddleston souhlasil s tím, že ho Hemsworth praští doopravdy.

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka (2009) (seriál)

V 8. epizodě 1. série se v malé roli britského zpěváka objevil Edward Norton, který úlohu zahrál na základě přátelství s Tyem Burrellem.

Kamarád taky rád

Kamarád taky rád (2011)

Závěrečnými titulky snímek nekončí. Následuje scéna, v níž Dylan (Justin Timberlake) a Jamie (Mila Kunis) sledují nepovedené scény z fiktivního romantického filmu, který se předtím ve filmu objevil.

Krvavý stát

Krvavý stát (2011)

Kevin Smith odmítl drahou propagační kampaň, která by ve výsledku stála tolik, co samotný film, možná víc. Distribuční práva prodal sám sobě za 20 amerických dolarů. Odmítl účast snímku na filmových festivalech, promítal jej osobně během tour po Spojených státech, prostřednictvím společnosti Lionsgate jej uvolnil pouze do omezené projekce v kinech a na internetu byl za poplatek streamován.

Na vlásku

Na vlásku (2010)

Postava Flynna Ridera měla být původně Brit. Jeho dabér Zachary Levi dokonce dostal svou roli na základě castingu, který absolvoval s britským přízvukem.

Reklama