Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Megami no Café Terrace - Season 1 (2023) (série) 

Když jsem si přečetl o čem anime je a zjistil, že se jedná o ecchi, tak jsem to chtěl skipnout jako další odpad anime sezony. Ale neměl jsem co dělat, tak jsem to stejně zkusil XD. Po prvním díle jsem měl chuť to vypnout a zapomenout na to. Jsem nakonec rád, že jsem to dokoukal. Nejedná se o žádný skvost, ale o příjemnou pohodovou romantiku, kde poznáme každou z hlavních ženských postav a jejich minulost. Hlavní hrdina Hayato překvapivě není naprostý idiot (teda většinou). Co mě překvapilo a kvůli čemu se celkem těším na druhou sezonu, která už je oznámená je to, že Hayato (neberu to jako spoiler) si jednu z dívek někdy v budoucím pokračování vybere, což se u Haremovek tolik nevidí. Připodobnil bych to k Gotóbun no hanajome (5 holek, 1 kluk, na konci si jednu vybere), dokonce počin od stejného studia Tezuka Productions.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Rychle a zběsile 8 už není co bývávalo. Od šestého dílo už to šlo hodně dolů. Začínalo to být hrozně přehnané a místo závodění a spoustu dalších věcí, na kterých má být film založen se vypařili. To co mě na filmu především naštvalo bylo to, jak Hobbs (Dwayne Johnson) a zbytek týmu se najednou spřátelili s někým, kdo zabil jejich přítele Hana (Sung Kang) a pokoušel se zabít i ostatní. Ale abych jen nenadával... Až na pár menších věcí, které zde nebudu zmiňovat, tak příběh nebyl až tak špatný. Scénáristi si dali docela i záležet a pár vtipných momentů nebo hlášek zde jsou.

plakát

My Pet Dinosaur (2017) odpad!

Asi jsem se měl před shlédnutím tohoto filmu podívat na hodnocení. Po vizuální stránce dinosauři vypadali opravdu strašně a bylo vidět, že se ani nepokusili je udělat co nejlépe. Pohyby dinosaurů byly stejně blbě provedené. Dokonce to mělo strašný příběh, který pojednával o úplné hovadině. Ten film je naprostá slátanina. Ale i přes to, že se někdo pustil do filmu s dinosaury, kterých opravdu moc není, jsem se v 10% filmu nenudil a dám aspoň tu jednu hvězdičku.

plakát

John Wick 2 (2017) 

John Wick 2 (Keanu Reeves), bývalí mafián, který se po smrti manželky pomalu vrací ke své práci mafiána. John Wick 2, stejně jako jednička je perfektní po všech stránkách. Asi jediné co ze svého pohledu tomu mohu vytknout, je ten skoro "neprůstřelný" oblek, který mi trochu snížil zážitek z filmu. Tento díl končí otevřeně a nemůžu se dočkat pokračování, kdy se snad už odhalí, co s Johnem bude. Jestli porušení pravidel v hotelu pro něj skončí smrtí nebo skončí smrtí pro ostatní.

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Frank Castle (Jon Bernthal) aka The Punisher (kat), je bývalý voják, který se konečně z války dostal domů za svou rodinou, která bude před jeho vlastními oči vyvražděna. Teď se jen snaží vypátrat kdo za to mohl a všichni, kdo s tím mohou mít jen malou spojitost jsou brutálně povražděni. Tenhle, podle mého hrdina, je nejkrvavější, nejbrutálnější a jeden z nejlepších hrdinů Marvelu vůbec. Nemá žádné super schopnosti, je to jen normální člověk se zlostí a pomstou. Konečně jsme taky dostali pořádného Punishera a dokázal si opravit svou reputaci z předešlých filmů. Herci dokázali svojí roli neskutečně perfektně zahrát a vcítit se do ní. Scénář byl zde napsán, jak jen to nejlépe šlo.

plakát

Ochránci (2017) 

Ochránci z traileru vypadali dost slibně, ale opak je pravdou. Scénář postav nebyl zajímavý, byl nudný a jako by ho sepsal někdo za pět minut. Samotný film měl neskutečně nudného záporáka, který za celou dobu neudělal žádný krok, co by divákům vyrazil dech. Taky je tu medvěd, který je jeden z dvou mích oblíbených postav v tomto filmu. Co se mi však na něm nelíbilo, že kdykoli se proměnil v medvěda, tak je vidět, jak si roztrhal oblečení na kusy, ale když se vrátil do své lidské podoby měl svoje kalhoty na sobě, jako by mu zase srostli a měli svojí vlastní regeneraci. Ale i přes to všechno měl film i své dobré chvíle. Podařilo se jim udělat pořádné efekty a i některé akce nejsou k zahození. Taky jsem byl překvapen z jakž takž dobrým příběhem a originálními postavami. Ale to je tak vše.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Od mladých a nezkušených agentů a vědců, kteří se připojí ke Coulsonovi, kterého oživili po incidentu z prvních Avengerů, se z nich stávají nejlepší agenti vůbec. Jejich hlavní úkolem je zachránit lidstvo před vším nebezpečným. Nejen před předměty, které se dají využívat jako zbraň, ale také před lidmi a jinými bytostmi, kteří nepochází ze Země. Agents of S.H.I.E.L.D. mě uchvátil už u první série, kde započali takovými, na rozjezd "klidnými" díly. Pak to však vyvrcholilo objevením se HYDRY. HYDRA se ukáže v každé sérii, dokonce i v nejnovější páté. Tento seriál má perfektní efekty, souboje, vtipné scénáře, scénky a mnoho dalšího. Neskutečné je, že každou sérii dokázali udělat v jiném žánru. Od Země po Virtuální realitu až po Vesmír a budoucnost. V každé sérii také čeká díl nebo díly, u kterých dokážete si i zabrečet, protože nějaká z hlavních i vámi oblíbených postav zradí (viz. 1. série), nebo zemře. Po těchto i po dalších spoustu důvodech je to můj jeden z nejoblíbenějších seriálů. Za mě 100% 5 hvězdiček.