Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama

Oblíbené herečky (10)

Chloë Grace Moretz

Skvělá dětská herečka, která svojí přítomností vylepšila spousty filmů a to již zhruba od svých 10-ti let (Kick-ass a nebo Let me in). Teď už ji vnímám zcela jinak neboť už zestárla a zkrásněla. Natočila sice pár hlavních rolí ve špatných filmech, ale myslím, že pokaždé přidá dílu alespoň jednu bonusovou hvězdu.

Anna Kendrick

Velice talentovaná herečka, tanečnice a zpěvačka, která svojí přítomností rozzáří každý film. Nejprve se mi nezdála příliš atraktivní, ale později s každým dalším filmem ve kterém jsem ji zahlédl moje obliba rostla. Její skryté kouzlo charakteru z ní činí v současné době jednu z mých nejoblíbenějších hereček.

Anne Hathaway

Roztomilá Anne si mne asi nejdříve získala v mém oblíbeném filmu Temný rytíř povstal, ale mám asi radši její šílenější role jako například v Hustle, The Intern a nebo Alice in Wonderland, což zvládá naprosto skvěle. Krásná a talentovaná herečka.

Charlize Theron

Užasná herečka akčnějších filmů, která mne asi nejvíce zaujala svou rolí ve filmu Atomic Blonde, ale to především protože jsem ji v hodně filmech předtím jako například Šílený Max ani nepoznal, což rozhodně není chyba.

Kat Dennings

Kat hraje často průměrné až ošklivé holky, ale přesto nakonec vyjde jako ta nejpěknější díky svému přirozenému kouzlu.  Mám rád její smysl pro humor a její úsměvy. Poprvé jsem ji asi zaregistroval ve svém oblíbeném filmu Charlie Bartlett a od té doby jsem ji spatřil ještě hodněkrát, nikdy nezklamala.

Margot Robbie

Překrásná herečka, která je u mne oblíbená především díky svým bláznivějším rolím které ji opravdu jdou. Často svými roztomilými výstřelky zachraňuje podprůměrný film jako je například Suicide Squad.

Natalie Portman

Krásná a vtipná herečka která se nebojí si ze sebe udělat veřejně srandu, viz její rapová videa. První zkušenosti s ní mám ze Star wars, poté z Thora. Své místo v popředí si zaslouží. 

Cate Blanchett

Moje oblíbená herečka z Fantasy filmů jako je například Pána prstenů nebo Thora. Její zdrženlivé role s neochvějnou sebejistotou vlastní moci prostě miluji. Jinak asi herečku spíše preferuji v zápornějších rolích.

Jennifer Aniston

Asi jedna z nejlepších a nejsympatičtějších hereček, která jak se zdá, vůbec nestárne. Její účast ve filmu je zárukou kvality.

Keira Knightley

Herečka s tím nejkrásnějším úsměvem. Snad poprvé jsem si ji všimnul v Pirátech z Karibiku a ihned jsem si ji zamiloval.