Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (3)

Courtney Thorne-Smith (herečka)

01.01.2008

Courtney Thorne-Smith se narodila 8. 11. 1967 v Kalifornii. Má sestru Jennifer. První její role byla ve filmu Lucas. Dále hrála sympatickou blondýnku Alison v oblíbeném seriálu Melroce Place nebo ztvárňila roli právničky Georgie Thomas v Ally McBeal. V roce 2000 si vzala za muže genetického inženýra Andrew Conrada. Dnes žije v… (více)

Laura Leighton (herečka)

01.01.2008

Laura Leghton se narodila 28. 7. 1968 v Iowa City, Iowa. Její skutečné jméno je Laura Miller. Příjmení Leighton přijala po svém dědečkovi, protože měla pocit že se do světa, do kterého si přála proniknout, hodí mnohem lépe.Nejprve tancovala a zpívala s Young Amerikans, pak se věnovala amatérskému divadlu. Jejím prvním krokem do… (více)

Andrew Shue (herec)

01.01.2008

Andrew se už od dětství věnoval fotbalu a k herectví ho přivedla jeho starší sestra Elizabeth. Studoval historii a odjel i na studijní pobyt do Zimbabwe. Po návratu do New Yorku se začal připravovat na hereckou dráhu. Debutoval v seriálu Melrose Place, který ho proslavil. Seriál v roce 1998 opustil. Andrew je ženatý se svou… (více)

Reklama