Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (40)

plakát

Winx Saga: Osud - Všichni se tady známe (2021) (epizoda) 

Přijde mi docela úsměvné, že to má být škola pro víly a specialisty, ale řeší se tam podobné věci jako třeba v Riverdale. Čekala bych něco víc kouzelnějšího než zrovna instagram. Ale když pomineme ty části, které jsou součástí většiny netflixovských seriálů o středoškolácích, tak to zatím vypadá zajímavě.

plakát

Winx Saga: Osud - K vodě a do divočiny (2021) (epizoda) 

Když přejdeme ten fakt, že to nemá nic společného s originální předlohou, tak se na to dá dívat. Nedá se tomu vlastně ani říkat Winx. Netflix si očividně myslí, že když přihodí "dark" zápletku, oblečení a já nevím, protože všechno je tam nějak tmavý, tak to přitáhne každého teenagera. Vážně by ale udělali líp, kdyby se soustředili na to, co si o tom myslí ta věková skupina, na kterou míří, a ne banda čtyřicetiletých. Nemůžu to zatím nějak hodnotit, ale překvapivě se na první epizodu dalo koukat a některé části mě i zaujaly. Bohužel jsem musela snížit hodnocení kvůli postavě, která má nahradit Floru, jménem Terra. Zatím je strašně otravná a ta její scéna, kde si myslela, že je strašně hustá, když dusí kluka, protože jí naznačil, že má nadváhu, byla tak neuvěřitelně špatná, že se to kladněji hodnotit nedokážu.

plakát

Divoška (2008) 

To je taková pitomost, že to miluju.

plakát

Sabrinina děsivá dobrodružství - Kapitola třicátá: Nezvaný host (2020) (epizoda) 

Tahle epizoda se mi nějakým způsobem hrozně líbila. Konec mě úplně nadchnul, abych si šla hned pustit další epizodu. Bohužel nedokážu dostat z hlavy "the uninvited" a jeho "you broke my heart". Doufám, že se tam ještě někdy objeví, protože teď je zase tak strašně sám.

plakát

Sabrinina děsivá dobrodružství - Kapitola dvacátá devátá: Temnota (2020) (epizoda) 

V podstatě se na to koukám jenom kvůli krásné Kiernan Shipce a to, že je tam teď dvakrát, mi úžasně zlepšilo den. Jinak to není žádné mistrovské dílo a strašně mě štvou ty jejich násilně vtlačené věci, kterými se snaží poučit nebo propagovat nějakou myšlenku. Tentokrát to byla sexuální výchova a už vidím, jak by se to přesně takhle sehrálo v reálné konverzaci. Postava Rosalind mě prostě občas strašně štve a nedokážu jí přijít na chuť.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Geniální seriál, který by si zasloužil lepší konec. Tohle bylo už po druhé, co jsem se na seriál dívala a byla to stejně dobrá podívaná jako před třemi lety. Celým příběhem nás doprovází skvělá hudba a napínavá atmosféra, ze které leze mráz po zádech. Light, L a Ryuk z díla udělali zajímavou a zábavnou show, ale to všechno se pokazí, když se na scéně objeví N. S jeho příchodem seriál začal výrazně upadat a on sám mi přijde jako dost otravná postava. Za první polovinu ale dávám pět hvězdiček, protože to je fascinující promyšlený kriminální příběh, který stojí za shlédnutí.