Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (5)

Tvůj snoubenec, můj milenec

Tvůj snoubenec, můj milenec (2011)

Rachel potkala muže svých snů už na univerzitě, ale protože se bála vyslovit, proklouzl jí mezi prsty přímo do náruče její nejlepší kamarádky. A až teď, kdy se ti dva mají brát, sbírá Rachel odvahu poprat se o svou lásku a budoucnost.

Přestupný rok

Přestupný rok (2010)

Irská tradice, že na přestupný rok dne 29. února může žena požádat o ruku muže, přivede po zasnoubení toužící Annu na nápad letět za svým přítelem do Dublinu a vyslovit se. Cestou je však nucena využít pomoci Declana. I jeho zásluhou celá pouť k zásnubám přivádí Annu k otázce, jestli je ten, za kým jede, ten pravý, za koho se chce vdát.

Mezi mužem a ženou

Mezi mužem a ženou (2005)

Co se může stát, když se dva ne úplně cizí lidé potkají na svatbě, a jak to celé může dopadnout, to je ve zkratce to, oč běží v tomto filmu. Celý je postavený na dialogu muže (Aaron Eckhart) a ženy (Helena Bonham Carter) a pomalém odkrývání jejich minulého a současných vztahů. Úsměvný, smutný i romantický - takový je večer těchto dvou v jednom hotelovém pokoji. Dva lidé, jeden hotelový pokoj a mnoho slov a vět - nechte se vtáhnout do noci, o které zároveň budete i nebudete chtít, aby pro ty dva skončila.

Zakázaný majetek

Zakázaný majetek (1966)

Alva Starr, koketa a hlavní atrakce města Dodson, které žije hlavně z železniční dopravy, nečekaně najde lásku u železničního úředníka Owena Legatea, který přijede do města rozdat výpovědi mnoha železničářům. Mohou Alva a Owen najít společné štěstí útěkem do New Orleans, i když Alvina matka dceru ze svých spárů nepustí lehce a navíc má velkou touhu po pomstě?

Symptom Pandorum

Symptom Pandorum (2009)

Zdánlivě opuštěná paluba vesmírné lodi. Dva členové posádky procitnuvší z hibernace bez vzpomínek kde jsou a co tam dělají. Jediným zvukem je skličující rachot a skřípot ozývající se z centra lodi. Na tomto pozadí se odehrává příběh dvou astronautů, kteří postupně zjišťují, že oproti původnímu zdání nejsou jedinými pozůstalými na kosmické lodi a rozmotávají její šokující a strašlivé tajemství. Přežití lidstva záleží jen na nich.

Reklama