Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný

Biografie (4)

Antonio Monselesan (herec)

12.09.2021

Antonio Monselesan, spíše znám pod jménem Tony Norton, byl italský herec a boxer.Začínal jako boxer. V Římě při jednom z jeho zápasů si ho všiml producent a nabídl mu roli německého důstojníka ve filmu Rose rosse per il fuehrer (1968). Tak začala jeho krátká herecká kariéra, většinou záporných postav. Objevil se v několika… (více)

Gene Collins (herec)

02.02.2021

Gene Collins je americký herec. Gene Collins je menší štíhlé postavy a tváří připomíná tak trochu skřítka. Pravděpodobně jeho nejznámější rolí je Babra z filmu Kellyho hrdinové. Žije ve Fullertonu v Kalifornii. (více)

Nikki Sixx (spisovatel / herec / režisér)

14.01.2021

Nikki Sixx je americký baskytarista a zakladatel heavy metalových kapel Mötley Crüe (1981) a Sixx: A.M. (2007). Ještě před vznikem Mötley Crüe se živil jako dealer a později hrál v kapele London spolu s Blackiem Lawlessem, který roku 1984 zakládá W.A.S.P..Jeho rodné jméno je Frank Ferrana, které získal po svém otci. V 16 letech… (více)

Jiří Macháně (kameraman / herec)

12.01.2021

Jiří Macháně absolvoval studium kameramanské profese na pražské FAMU v roce 1964. Poté nastoupil do Československého armádního filmu.Macháněho kamera se uplatnila v mnoha úspěšných filmech (Panna a netvor, Den pro mou lásku) a seriálech (Návštěvníci, Největší z Pierotů, Náhrdelník).Cenu za nejlepší kameru získal v Jihoafrické… (více)

Reklama