Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama

Obsahy (127)

Gotham - Rok nula

Gotham - Rok nula (2019) (epizoda)

Jim Gordon a Bruce Wayne musí čelit chaosu, který ve městě panuje. Jejich poslání udržovat město v bezpečí se komplikuje, protože zloduši, kteří útok na město přežili, znovu útočí. Selinino zdraví se mezitím zhoršuje.

Gotham - Země nikoho

Gotham - Země nikoho (2018) (epizoda)

Jeremiah nastraží další bomby a společně s Ra's Al Ghulem udělají na Bruce past. Barbara shromáždí tým za účelem zarazit Ra's Al Ghulovy plány na zničení města. Mezitím Penguin nalezne Huga Strange, který se snaží vyléčit Butche.

Gotham - Špatný den

Gotham - Špatný den (2018) (epizoda)

Gotham upadá do úplné anarchie a hrstka hrdinů se snaží zvrátit Jeremiahův plán na zničení města. Jeremiah unese Alfreda a společně s Jonathanem udělají na Bruce past. Mezitím se Bullock ujímá pozice kapitána.

Malý Sheldon - David, Goliáš a čokomlíko zezadu

Malý Sheldon - David, Goliáš a čokomlíko zezadu (2019) (epizoda)

Sheldon se spřátelí se školním šikanátorem Tommym. Druhý den Sheldon potká dalšího šikanátora, který nevěří, že se Sheldon kamarádí s Tommym, a vyzve Tommyho na souboj. Mezitím Missy ukradne Babiččin make-up, což vyústí v to, že Mary vyhodí Missy z domu, a proto musí Missy přespávat u babičky.

Gotham - Ta stará mrtvola

Gotham - Ta stará mrtvola (2018) (epizoda)

Na stanici propukl chaos, protože se ji Jeromeovi stoupenci snaží zničit. Bruce jde navštívit Jeremiaha, který má tušení, že Jerome pořád žije. Mezitím se Edward snaží vysvobodit Lee z vězení.

Gotham - Do smrti a dál

Gotham - Do smrti a dál (2018) (epizoda)

Gordon a Bullock se snaží zjistit, kdo vykrádá banky a všechny stopy směřují k Edwardovi. Mezitím je Barbara v nebezpečí a potřebuje pomoc od Tabithy.

Gotham - To je zábava

Gotham - To je zábava (2018) (epizoda)

Vězni z Arkhamu pořád řádí v ulicích Gothamu a je stále obtížnější je chytit. Jerome po Gordonovi chce, ať mu přivede Bruce s Jeremiahem, nebo zabije policejního komisaře. Mezitím Barbara zjistí, jak moc oddaná je k ní Liga stínů.

Malý Sheldon - Bochník chleba a stará dobrá vlajka

Malý Sheldon - Bochník chleba a stará dobrá vlajka (2019) (epizoda)

Sheldonova stávka proti zavření obchodu s jeho oblíbeným chlebem se vymyká kontrole, když začne nevhodně mluvit o Texasu. Mezitím se Veronika rozejde se svým přítelem a Georgie mladší této příležitosti využije.

Gotham - Povinný brunch

Gotham - Povinný brunch (2018) (epizoda)

Gordon a Bullock pátrají po Jeromeovi, který se nyní spojil s Bridgit, Jervisem, Jonathanem a Victorem a nyní hledá vědce Xandera Wildea. Lee vyzvala Edwarda na souboj. Mezitím Penguin udělá Butchovi nabídku.

Gotham - Jedna z mých tří polévek

Gotham - Jedna z mých tří polévek (2018) (epizoda)

Jervis, Jonathan a Jerome utekli z Arkhamu a začínají řádit v Gothamu. Bruce vymyslí vlastní strategii, jak zmařit jejich plány. Mezitím Barbaru navštíví členové Ligy stínů.

Gotham - Potápějící se loď, velký potlesk

Gotham - Potápějící se loď, velký potlesk (2018) (epizoda)

Bullock a Gordon se snaží vypátrat někoho, kdo jim pomůže chytit Sofii. Sofie posílá Victora a Headhuntera, aby chytili Penguina, který utekl z Arkhamu. Penguin, Lee a Nygma spojili síly proti Sofii. Mezitím chce Selina vrátit ukradené šperky.

Gotham - Shledání

Gotham - Shledání (2018) (epizoda)

Ivy zaútočí na Bullocka, protože jí Bullock zabil otce. Selina se snaží vzít věci do svých rukou. Sofia chce mít celý Gotham pod svou kontrolou a snaží se zbavit Lee. Mezitím Nygma navštíví Arkham.

Gotham - Krásná temnota

Gotham - Krásná temnota (2018) (epizoda)

Ivy hledá tajný projekt, na kterém pracuje Wayne Enterprises a začíná se zaměřovat na kohokoli, kdo jí může poskytnout informace. Jerome si v Arkhamu začne dělat srandu z Oswalda. Mezitím Ivy otráví Bruce, který se propadne do mnoha podivných snů.

Reklama