Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (5)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Sice mi rozjezd snímku připadal lepší, než druhá půlka, kdy se to zvrhlo k tak trochu běžnému filmovému násilí, ale jinak dost dobré. Budu se k tomu muset ještě vrátit. P.S: Možná si začnu myslet, že Brad Pitt umí fakt dobře hrát, Edward Norton byl skvělý, to jsem ovšem čekala :-) Je pravda, že pointa byla trochu jako z jiného příběhu a že jsem čekala něco úplně jiného, ale na původní silné výpovědi snímku to nic nemění. Btw, tohle pdle mého není film pro osmnáctileté, ne proto, že jsou hrdinové starší, ale proto, že vychází z prožitků a ze způsobu života, které čerstvě dospělí ještě většinou nemívají.

Telefonní budka

Telefonní budka (2002)

Skvělý thriller, který ukazuje, že vynikající akční film se může odehrát i na malé ploše a za poměrně málo peněz, navíc bez nějakých honiček. Colin Farrell bez potíží celý film utáhne, ač plátno v podstatě neopustí. Jeho proměna ze suveréního frajera živícího se čímsi v médiích ve vystrašeného chlapíka je strhující, stejně jako atmosféra celého filmu.

Pravidla moštárny

Pravidla moštárny (1999)

Se slabostí pro Irwingovy romány nemůžu u téhle povedené adaptace jinak, byť knížka je přece jen pořád ještě vícevrstevnatá. Na druhou stranu, tenhle film není pouhým jejím přepisem a herecké výkony rozhodně dobrému dojmu napomáhají, stejně jako citlivá kamera.