Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Rodinný
  • Akční

Deníček (2)

American Horror Story

AHS - každá série s jiným tématem, takže je malá možnost, že by mě seriál omrzel. Začala jsem se dívat asi v květnu 2021 a dokončila jsem to asi na začátku července nebo v polovině. Opět tu mám hodnocení ke každé sérii:

!!! SPOILERY !!!

1. Murder house - Myslím si, že všichni začali touto sérií, jestliže šli popořadě. Ze začátku, pokud o tom nic nevíte, je to těžké na pochopení, ale později je pomalu vše vysvětleno, popřípadě se dá význam vyhledat. Každopádně tuhle sérii hodnotím velmi pozitivně, jedna z mých oblíbených, nemá chybu.
10/10

2. Asylum - Tahle série byla dost zamotaná a bylo tam až moc věcí naráz a není to nic pro slabé povahy. Každopádně i přesto, že to bylo vše propletené, tak to zůstává mojí nejoblíbenější sérií z AHS.
10/10

3. Coven - Hodně lidí má tuto sérii za velmi oblíbenou, ale mně, se upřímně moc nelíbila. Možná poslední díl mě pobavil a zvedlo mi to hodnocení téhle série, ale ne o moc. Také jedna z hodně zamotaných sérií. To je také důvod, proč mi trvalo 2 týdny dokončit tuhle sérii.
7/10

4. Freak show - Tuhle sérii jsem dokončila nejrychleji, tedy za 2 dny, přesto, že dost lidem přišla moc dlouhá a nudná. Dovolila bych si říct, že tahle série je u mě asi také jedna z oblíbených. V seriálech mi jde hlavně o místo a postavy a tahle série se odehrávala v cirkusu se zajímavými postavami, takže také pár důvodů proč se tahle série stala jednou z mých oblíbených.
9/10

5. Hotel - Ze začátku je Hotel zajímavá a zábavná série, ale po asi 6. dílu, od druhé poloviny, začne být nudná a je to furt to stejné. Byl v tom celkem zmatek, ale nějak se v tom vyznat dalo.
7/10

6. Roanoke - Řekla bych, že tahle série byla nejstrašidelnější, pokud se to dá říct takhle. Hodně lidí nebavila první polovina téhle série, ale mně přišla dobrá. Bavilo mě to.
9/10

7. Cult - Nápad k téhle sérii byl dost dobrý, ale necítila jsem se moc dobře, když jsem se na tuto sérii dívala, takže mi hodnocení hodně kleslo a považovala bych to možná dokonce za nejhorší sérii, ještě k tomu, když umřela Winter.
5/10

8. Apocalypse - Série, která se spojuje se 3. sérií - Coven. Některé věci se daly těžko pochopit, ale nějak se to dalo, myslím si, že tahle série objasnila hodně věci o Coven a byla i zábavná, nehledě na negativní hodnocení od dost lidí.
9/10

9. 1984 - Odehrává se v campu Redwood, takže místo za mě získává velké plus. Řekla bych, že první polovina byla dost dobrá a zábavná, užila jsem si ji. Ale druhá polovina byla už něco jiného, nebylo to to samé, zábavné, ale zase to objasnilo hodně věcí, takže to nebylo nijak hrozné. Také jedna z mých nejoblíbenějších sérií.
10/10

Jestli máte rádi horory a podobné filmy/seriály, tak tohle je přesně pro vás. Celý seriál bych zhodnotila 10/10, hodně jsem si ho užila.

American Horror Story

American Horror Stories

Spin-offAHS - na začátku července jsem od toho čekala, že to bude něco úplně jako American Horror Story, ale vyšlo z toho kompletně něco jiného, žádná souvislost, pokud tedy do toho nezahrnu 3 díly. Některé díly nebyly nijak hrozné, ale naopak další byly extrémně nesmysluplné, dost špatné. Kvůli tomu, že každý díl byl jiný, tady je mé hodnocení ke každému jednotlivému dílu:

1. Rubber Wo(man) (1) - Díl se odehrává v domě Murder house z první série AHS, má menší souvislost s duchy, ale s kompletně jinými. Žádný originální duch se nevrátil do tohoto dílu, tím pádem bych si dovolila to považovat za nudné.
5/10

2. Rubber Wo(man) (2) - Opět se díl odehrává v domě Murder house, z důvodu pokračování k prvnímu dílu. Hodnocení vychází na stejno.
5/10

3. Drive in - Hraje zde herečka i z Outer Banks, tak jsem čekala, že to bude stát za to, ale spletla jsem se. Troufnu si říct, že tento díl byl mnohem víc nudnější než dva předchozí. Nápad byl dobrý, jenže špatně zpracované.
4/10

4. The naughty list - Upřímně tenhle díl nebyl až tak špatný, celkem mě pobavil.
8/10

5. Ba'al - Tento díl také nebyl špatný, a herečka Billie Lourd z AHS tomu dodala ještě lepší hodnocení.
9/10

6. Feral - Díl celkem zábavný, ale mohl skončit lépe.
8/10

7. Game over - Opět díl, který se odehrával v Murder house společně s originálním duchem - hercem Dylanem McDermottem, neboli Ben Harmon. I když Bena nemám v oblibě, jsem ráda, že se to alespoň takhle trochu přiblížilo k navrácení Murder house, ale jinak díl úplně o ničem.
3/10

Celý seriál bych zhodnotila asi 6/10, některé díly absolutně postrádaly smysl a vůbec to nenavazovalo na AHS, čekala jsem mnohem lepší hraní od herců.

American Horror Stories