Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor
  • Krátkometrážní

Biografie (9)

Sergio Pizzorno (skladatel / herec)

23.12.2023

Sergio Lorenzo Pizzorno je anglický zpěvák a skladatel. Jeho dědeček emigroval z italského města Janov do anglického Leicesteru. Jako malý se chtěl Sergio stát fotbalistou a hrát za Leicester City. Dále také fandí týmu Janov CFC. Je frontmanem kapely Kasabian, tuto roli převzal po kamarádovi Tomu Meighanovi. S kapelou… (více)

Tom Meighan (herec / skladatel / scenárista)

23.12.2023

Thomas Peter Meighan je anglický zpěvák a bývalý frontman kapely Kasabian, tuto roli po něm převzal jeho kolega a přítel Sergio Pizzorno. Je synem uklízeče a zdravotní sestry. Navštěvoval Countesthorpe Leysland Community College. Mohl si zahrát ve filmu Marie Antoinette, roli však odmítl, aby se mohl věnovat kapele. Vystupuje… (více)

Paul King (režisér / scenárista / herec)

20.12.2023

Paul King je britský spisovatel a režisér amerického původu. Vystudoval St Catharine's College. V roce 2002 začal pracovat jako asistent režiséra. První film, který si sám napsal a zrežíroval, byl Bunny a býk (2009). Jeho nejznámější snímek přišel až o pět let později, a to Paddington a následně i Paddington 2. V roce 2023… (více)

Erin Ryder (producentka / herečka / zvukařka)

16.12.2023

Erin Ryder je americká televizní producentka a paranormální vyšetřovatelka. Má dvě sestry, Courtney a Caitlin. Narodila se v New Yorku, avšak žije v Nashvillu v USA. Vystudovala Komunikační a počítačové technologie na státní Newyorské univerzitě v Cortlandu, zde získala i vyznamenání.Známou se stala pro své působení v seriálech… (více)

Jael De Pardo (herečka)

26.11.2023

Jael De Pardo je kolumbijská herečka, producentka a paranormální vyšetřovatelka. Nejvíce se proslavila jako vyšetřovatelka v dokumentárním seriálu z roku 2007 Dobyvatelé ztracené pravdy a v dokumentárním seriálu Fakta nebo fikce. Měří 171 centimetrů, narodil se ve znamení Ryby a má jednoho syna. (více)

James Murray (herec / režisér / scenárista)

01.08.2023

James Stephen „Murr“ Murray je americký improvizační komik a herec. Má italské a irské předky. Navštěvoval Monsignor Farrell High School, kde také studovali jeho kamarádi Joe Gatto, Sal Vulcano a Brian Quinn. Později absolvoval Georgetown University ve Washingtonu.Na začátku své kariéry v roce 1998 režíroval film Damned!.… (více)

Brian Quinn (herec / scenárista / producent)

30.07.2023

Brian Michael „Q“ Quinn se narodil v Brooklynu v New Yorku, ale ve dvou letech se s rodiči přestěhovali na Staten Island. Má italské a irské předky. Vystudoval školu Monsignor Farrell High School, kde studovali i jeho kamarádi/komici Sal Vulcano, James Murray a Joe Gatto. Poté vystudoval Brooklyn College a dalších osm let… (více)

Sal Vulcano (herec / scenárista / producent)

29.07.2023

Salvatore Edward Anthony Vulcano má italské, kubánské a portorikánské předky. Vystudoval Monsignor Farrell High School. Na vysoké škole získal finanční vzdělání.Stal se členem improvizační skupiny The Tenderloins, dalšími členy byli jeho středoškolský spolužáci Joe Gatto, James Murray a Brian Quinn. Skupina na YouTube vydávala… (více)

Joe Gatto (producent / herec / scenárista)

22.07.2023

Joseph Anthony Gatto Jr. je americký improvizační komik a herec. Má italské předky. Vystudoval účetnictví na střední škole Monsignora Farrela, kde se seznámil se svými přáteli Brianem Quinnem, Salem Vulcanem a Jamesem Murrayem. Spolu zde navštěvovali improvizační kroužek. Na vysoké škole se vyučil jako účetní.Jeho kariéra… (více)

Reklama