Reklama

Reklama

Tři mušketýři: D'Artagnan

  • Francie Les Trois Mousquetaires : D'Artagnan (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V království rozděleném náboženskými válkami a pod hrozbou britské invaze, hrstka mužů a žen zkříží meče a spojí svůj osud s osudem Francie… Temperamentní mladý gaskoněc d‘Artagnan, neohrožení a věrní královští mušketýři Athos, Porthos a Aramis, křehká Constance, ďábelsky prohnaný kardinál z Richelieu či krásná a tajemná Milady de Winter jsou hlavními protagonisty nesmrtelného vyprávění o odvaze, lásce a cti. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (250)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Možná jsem po všech chvalozpěvech čekal malinko více. Ale fakt jen o špičku kordu. Sympatické postavy v čele s mentorem Athosem. Příběh který tu zpomalí, jindy se sype jak když šviháš ostřím. Eva v prvním díle prostoru moc nemá, ale moc dobře cítíš to spící vše co dokáže rozpoutat pohledem svým a pohledem na ní. Několikrát jsem si uvědomil jak moc mě baví kulisy. Budovy jak zvenčí tak zevnitř na mě dýchají svojí uvěřitelností. Špinavé kostýmy dotváří pocit, že i hlavní postavy jsou tak trošku nicotné v mnohem vyšší hře. Na mě to to fungovalo. 75 procent. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda tmavých scén, kedy bolo málo vidieť, inak by šlo o výborný dobrodružný film. Možno jedna z mála verzií staršieho filmu, ktorý síce má moderné prvky, ale úplne neničí toho ducha starých dobrých filmov. Dobrodružstvo ostalo, obsadenie výborné. Škoda len niektorých povinných prvkov, o ktoré by Dumas nestál a to hlavne bisexualita Porthosa. Ako by vôbec na tom kedysi záležalo a koho to má v tomto historickom príbehu zaujímať? Dnes sa intímne veci vyťahujú úplne všade a sílene. No a len zázrakom žiadny z hlavných mušketierov nesčernel, ale aby bolo všetko v poriadku, černoch Hannibal sa tam predsa musel objaviť a podľa časopisu Variety dostane aj vlastný seriál pod názvom Čierny mušketier. Postavy trocha zostarli, ale to až tak na škodu nebolo, hoci z chlapcov urobili pánov v zrelom veku. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat moderní dobrodružný velkofilm! Tato kdovíkolikátá verze stejného příběhu má skvělý casting, důraz na postavy, vychytané jednozáběrové sekvence soubojů, fantastickou výpravu, hudbu lehce inspirovanou zimmerovsko-nolanovsky napjatým tepem a prostě skvěle se na to dívá. Jsou na tom vidět peníze, láska k národnímu literárnímu pokladu. Je to prostě - moc fajn. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

......blato, špina, divný filter, nesympatický hlavní predstavitelia, ale hlavne ani romantika ani akcia - akoby realitka zo života mušketierov a koniec .....hmm natočili straaašne dlhý film a usekli ho kde ich napadlo.....nečakal som zázrak a aj tak som bol sklamaný - ešte horšie ako som myslel..... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nakonec dočkal. Naprosto neučesaná akce s kordama a mušketama, precizně vykreslená Paříž, souboje bez příkras, a hlavně doslova parádně přepsaná a natočená adaptace slavné knihy. Vlastně Herek nebo poté Anderson natočili film podle svého, ale až Frantíci svůj román natočili takhle parádně. A já tleskám. Co se týče obsazení, i to se povedlo. Už teď slintám po druhém dílu. 100%. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (24)

  • Postava D'Artagnana ostáva nemotorná ako z románu, ale jeho neohrabané dvorenie Constance Bonacieuxovej upravil sám Civil tak, aby bolo v jeho postave viac rešpektu: „Ten muž dnes nezastáva to isté miesto ako v 17. storočí, a preto som bol pri svojich scénach s Lynou Khoudri pozornejší.“ (Arsenal83)
  • Táto nová adaptácia predstavuje novú postavu Hannibala (Ralph Amoussou), ktorý je prvým čiernym mušketierom vo francúzskej verzii vôbec. (Arsenal83)

Související novinky

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

24.02.2024

V pátek 23. února 2024 proběhl v pařížské koncertní síni Olympia slavnostní ceremoniál 49. ročníku předávání cen francouzské Akademie filmových umění a technik (Académie des Arts et Techniques du… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama