Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice nerozumím ani základním pravidlům pokeru, ale i tak mi různé filmy o hazardních hrách přijdou atraktivní (Hráči se Stallonem, Oko bere se Spaceym, atd...). Ovšem Hráči s Damonem a Nortonem mi přišli jako jedna velká nuda. Nemělo to vůbec spád, což byla obrovská vada na kráse. Malkovichova role byla fajn, ale ten nedostal bohužel moc prostoru. Film s takovými velkými herci by měl mít vysokou úroveň, ale Rounders se dají charakterizovat pouze jako lehce nadprůměrná záležitost, kterou si už jen tak znovu nepustíte. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„If you can't spot the sucker in your first half hour at the table, then you are the sucker..“ Vodopád pokerových mouder, nenápadná, ale účinná hudba Christophera Younga, přesvědčivý floutek Norton a poměrně čitelný příběh o kamarádství, partnerský život ovlivňující hráčské vášni a pravidlu, že nemorální je nechat troubovi peníze (ke kámošovi Červovi se evidentně nevztahovalo). Je vcelku jasné, že kruh se uzavře u Teddyho KGB, který ve slušivé teplákovce začne z nervozity přihazovat sušenkami Oreo. A nechtějte vidět, jak by se sesypal, kdyby mu tam Terence Hill s úsměvem na rtu chroustal jablka.. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama, při kterém ty dvě hodinky utečou jako voda. Obsazení talenty Mattem Damonem a Edwardem Nortonem se vyplatilo a podávají velmi kvalitní výkony (obvzláště Damonem zahrál skvěle). Jen škoda, že poker je spiše na druhém místě, protože miluju sledovat hru psychologie a nervů. Zatím asi to nejlepší co John Dahl zplodil. Na plný počet to sice není, ale musím uznat, že jsem se bavil poměrně dobře....... ()

ladko 

všechny recenze uživatele

"Let's play some fucking cards!" Dve hodiny zbehli až príliš rýchlo... Je síce pravda, že zábavné mi príde sledovať aj niekoľko hodinový prenos World series of poker - je to proste veľmi zaujímavá hra, ale to neznamená, že by si ho nemohol užiť aj pokru neznalý človek. Veľmi pútavý a pôsobivý film. "Few players recall big pots they have won, strange as it seems, but every player can remember with remarkable accuracy the outstanding tough beats of his career."(so true...) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

No ono keď sa pozrieme čisto na kostru scenára, tak tu nejde o nič iné, iba o získanie peňazí cez poker na splatenie dlhov. Čiže film je husto predvídateľný a vlastne ním aj byť chce, aby sme pocítili v závere zadosťučinenie z prekonávania prekážok, ktoré majú hrdinovia v ceste. Lenže forma nám túto prevídateľnosť nevynahrádza. Proste hrá sa tu poker alebo čo ja viem čo a pokiaľ vo vás pohľad na postupku z rozdania nevyvoláva orgazmus, tak ste na nesprávnej adrese. Alebo si len poviete, že to bolo fajn, dobre sa na to pozeralo a herci ušli. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)

Reklama

Reklama