Reklama

Reklama

REC 3: Počátek

  • Španělsko [REC]³: Génesis (více)
Trailer 1

Třetí díl slavné španělské hororové série REC. Na svatbu Kolda a Clary dorazí několik jejich příbuzných a přátel, mezi nimiž je jeden, kterého pokousal pes. Ten o pár chvil později začne napadat další hosty, čímž se virus začne nekontrolovaně šířit. To změní nádhernou svatební chvíli Kolda a Clary v noční můru plnou mrtvých... (TV Horor Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (476)

666teen 

všechny recenze uživatele

Propad z Ligy Mistrů do Divize. Dokumentární styl je pryč, o slibovaném původu viru víme stále prd (vlastně ano, strejdu pokousal pekelný pes!!!) a pokusy o vtípky mi tentokrát nesedly ani zbla. Ale máme tu jedno nóvum. Nakažené zombivce nemusíte likvidovat obvyklou brutální penetrací mozkovny, stačí jim pustit Rádio Vatikán a upadnou do katatonie. Z toho plyne, že jsem průměrný zombie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Licenčáku, pomoz mi!!!" Mrsk, křus, švich, čvacht, čvacht, rup, mlask. Příjemné překvapení oproti mizerné dvojce. Film je sice značně nevyvážený (doporučuji přeskočit první půlhodinu - všechno způsobilo psí kousnutí zdánlivě mrtvého čokla na veterině), ale jakmile je rozstřískána ručka (opakuji se, ale každý není Chytilová a móda Parkinsonů začíná být ubíjející), film nabere správné grády. Chvílemi se smějete, na příklad komicky působí hl.hrdina v brnění sv.Jiří ala Návštěvníci, chvílemi si užíváte pěkného gore - s motorovou pilou se prostě pracuje jedna radost! A ten konec! Dvě hvězdy! Tomu říkám lovestory, to je romantika! A ne ty sentimentální trapárny, co nás jimi krmí Prima a spol. Šmik ručička, letí hlavička, podpatkem do očička! Nejlepší hláška: ,,Kurva, děda a jeho zasraný naslouchátko!" Potěšení navíc - song Eloise (původně Barry Ryan 1968, ale verze od Damned taky nemá chybu). ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Teď už chápu, proč jsou fanoušci této série tak rozezleni. Předchozí dva díly se mi sice nijak zvlášť nelíbily, ale nedá se říct, že by šlo o nepovedené filmy. Tady selhává vše. Nejdříve se na svět díváme očima několika kamer z rukou hostů, což je přinejmenším zajímavé. Pak ale přijde první WTF a najednou je film snímán klasickou kamerou, která se s ruční kamerou střídá, což naprosto láme děj a logiku. Celý film je pak výsměchem zombie žánru, trapným lekačkám a rádoby srdcervoucím scénám. Až ke konci mi docvaklo, že režisér a scénárista se nejspíše snaží brnkat na humornou notu ve stylu Jacksonova Braindead. To ale pánové nepochopili, že s nadhledem měl být film podán od začátku. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ano, má milá Phobie, dnes nastal ten den a já plním svá odhodlaná slova z nedávné minulosti. Ale i pro vás ostatní pár rad do života. Být vámi, pak bych si již dával větší pozor, než se rozjuchaně vrhnete na obálku s pozvánkou na svatební veselici, byť s vidinou zábavy a žrádla zadarmo ( i když ???), hlavně pokud se vám zdá nevěsta k nakousnutí, pak bych byl velmi obezřetný, i kdyby se mejdan zdál tak velký a úžasný (jako zde), že by si na něj našinec musel vzít šestnáct úvěrů. Na druhou stranu, co by to bylo za svatbu, kdyby se tam strejda s bratrancem trochu nepokočkovali, ne? Když už se vám to trošku zvrtne, stejně jako krizí zmítaným ( a že se kroutili) Španělům, pak je nutné mít po ruce aspoň flanďáka, chlapa převlečenýho za sýr ( s kvérem!) nebo v brnění, či nějakou jinou bizarní postavu, čím šílenější tím lepší. I přesto ale musíte počítat s tím, že o takové svatební noci zažijete podstatně víc krve, než by se jí mělo objevit na prostěradle ortodoxního katolického páru v jejich deflorační večer. Tentokrát jsem byl rád, že se kamera (až na začátek) vrátila do ruky kameramanovi, protože natáčet mi někdo svatbu mobilem drženým prdelním svalem, pak bych ho rád do té prdele kopnul a motorovkou upálil palici (možná je v tom ono vysvětlení počátku krvešílenství)...mimochodem, motorovka, super přístroj, a Osman Lafita by se posral v teplém úžasu, kdyby viděl, jak a čím se tvoří ve Špáňu večerní toaleta. Kvůli takovým scénám, jako je zmiňované postřižinovské zkracování sukní a hlav, nebo cpaní se důchodců do autobusu, zřejmě aby si sedli, nějakým bezva lekačkám, parádním maskám, dávám 4/5. Konec, který tady nevybleju, mě lehce nasral a film opět trochu sráží, pak už jsem téměř na 3/5. Jenže protože vím, že se na REC 3 bude nadávat hromadně, pak já to přepálím a u čtyř zůstanu, i když si to vzhledem k starším bratříčkům nezaslouží. Nečekejte REC a to není žádnej KEC, prostě taková milá zombárna. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pako Plaza nezklamal ani po třetí. Opět se mu podařilo vytvořit superkokotinu nejhrubšího zrna, která se už nemůže líbit vůbec nikomu. Vzhledem k tomu, že je ve filmu vše k posrání špatné, tak se člověk musí umět radovat z maličkostí, takže mimika a gesta strýčka byly vtipné. Myslím, že postrádá význam kritizovat film po jednotlivých částech, protože bych se jistě ukritizoval. Kdo měl tu smůlu s tímto snímkem ztratit 80 minut života, ten jistě ví o čem teď píšu. Nezlobte se na mě, ale taková pičovina, jakou bezesporu předčítání bible do rozhlasu je, může napadnout pouze totálně retardovanýho idiota. Za to by si řešisér zasloužil ukřižování v přímém přenosu, které by vysílala TV Nova. Všem, kteří se na filmu podíleli bych přikázal sežrat svá hovna, vysrát je a sníst je znovu. A to, že se snad chystá další pokračování považuji za naprostou nesoudnost, neúctu ke kinematografii a totální zradu vůči všem divákům. Člověk nemusí být vědma, aby mu bylo jasné, že i čtvrtý díl bude naprosto debilní s bude oceněn stejně jako tento - tedy opět odpadem! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (9)

  • Původ vypuknutí démonické epidemie je vysvětlen v grafickém románu „REC: Historias Ineditas“, který v Evropě vyšel současně s tímto filmem. (LUKICKK)
  • Třetí díl upustil od ručních subjektivních záběrů prvních dvou filmů a sklidil za to od recenzentů kritiku. (S.U.E.S.)

Reklama

Reklama