Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Slaboučký, nezáživný a především nevýrazný pokus o akční komedii, či co to mělo být. Ovšem co mě tu iritovalo nejvíc, byla zas ta neskutečná naivita a nesoudnost hollywoodských tvůrců. Já sice beru, že do určité míry filmy s podobnými náměty a ražením musejí být prostě chtě, nechtě krapet přepálené a s realitou mající jen minimum společného, ale tohle je zas až tak strašně nesoudný, že to přes veškerou snahu jednoduše nedávám. Zápletka je sice blbá až to bolí, nicméně to co zde tvůrci vyvádějí s veškerými postavami, to jako rozhodně ne, to odmítám i v té nejulétlejší pitomosti, a tohle se navíc jako ulítlá pitomost nesnažilo ani tvářit. Jak se tu zase všichni mají rádi, jak jsou ohleduplní, taktní, pozorní a nenásilní, prostě ráj amerického výkvětu, a ti záporáci jak jsou pitomí, i křeček by to zvládl určitě lépe, natož aby pak snad někomu ublížili, no tytyty! A jelikož je to o špionech, je jasné, že i ti nejusedlejší a nejmírumilovnější otylí sousedé jsou vlastně pro akci zrozeni, že by i Arni se Slyem by se mohli něco přiučit. Takže zápletka NE, postavy NE, atmosféra NE (to asi tvůrci ani nevěděli, že něco takového může existovat i v rámci akční komedie), napětí NE, humor NE, akce NE, styl NE a zábavnost dvakrát NE! Tak zůstává nezmíněn už jen casting, a ten mě překvapil, neboť to dopadlo přesně naopak, než jak jsem čekal, tedy tahouni Galifianakis a Gadot vyložený průser a Fisher a Hamm místo přicmrndávání jasní vítězové. Této podívané se doporučuji zkrátka obloukem vyhnout, je to teatrální, nudný a zcela nepřesvědčivý a já začínám být na tyto typy naivních filmů už skutečně čím dál víc alergičtější. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chcel som mať náskok.“ – „Pred vlastnou manželkou???“ Občas sa stane, že podľa kraťasu vznikne celovečerák a ľudia potom zvyknú hovoriť, že to, čo bolo super v kraťase, je v celovečeráku naťahované na dve hodiny a je to nuda. A potom máte filmy, ktoré si viete predstaviť ako seriál, ale ako celovečerák nefungujú. A Špióni odvedľa sú presne tým druhom filmu. Zápletka je ako stvorená na realizáciu vo forme sitkomu. No ako film je to strašne nudné, naťahované a nezáživné. Neviem, či ma do hlbšej kómy privádzala rutinná réžia mdlého neschopáka, ktorý domrvil už dokokoseného Paula, alebo biedny scenár, ktorý je asi taký vtipný, ako ja. Čiže vôbec. Strašný bol i mdlý kasting (je šokujúce, aký neviditeľný je Galifianakis). Jedinou výnimkou (nielen kastingu, ale filmu celkovo) je podľa očakávaní nebeská Gal Gadot. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Ten film fakt není nic moc. Recykluje zcela nenápaditě jinde několikrát a daleko lépe provařené téma blbí američtí sousedi vs. tajní špičkoví agenti, což nic proti, pokud to někdo dovede dobře natočit, ale nejde o tento případ. Akce je zde minimum (a dokonce ta první začne až po 56 minutách filmu!) a film klidně mohl být o dvacet třicet minut kratší. Ani humoru to moc nepobralo, ačkoliv dva, možná tři dobré vtípky by se našly. Jenomže ten film má jakousi zvláštní, pohodovou atmosféru, a Jon Hamm a Gal Gadot hodně zachraňují. Mám to přesně na 2,5 * a nejsem si jistý, jestli to stojí za nové podívání se. Mít to větší tah na branku, víc akce, méně Galifianakise, více humorných hlášek, mohl to být opravdu povedený film. Takhle zůstal někde přesně na půl cesty. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Ke sledování mě nalákala Isla Fisher a tou jsem zklamán rozhodně nebyl. Vypadá pořád skvěle. A navíc Gal, dvě krásný holky a každá jiná, to filmu dost pomáhá. Jinak ovšem tahle komedie zabaví stěží průměrně , překáží hlavně hromada nesmyslů, nelogické chování postav a hlavně další z Galifianakisových dementů. Vadí mi pořád, protože blekotající idioty hraje taky pořád. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ke sledování filmu mě přimělo velmi slušné obsazení (kam nepočítám Zacha G.) a nebyl jsem zklamán. Nešlo sice o žádné veledílo, ale byla to pohodově odpočinková komedie, u které divák nemusí zrovna příliš přemýšlet, ale lehce se pobaví a oddechne si. Jon Hamm a Isla Fisher mě celou dobu bavili, takže jsem nebyl nespokojen. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)

Reklama

Reklama